Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet! Prinsessan Madeleine stannar i Sverige – hovet bekräftar

28 dec, 2022, 10:20 

Prinsessan Madeleine och familjen stannar i Sverige under nyårsfirandet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungafamiljen har haft en fantastisk julafton på Drottningholm. Det började med ett tidigt firande den 23, då drottning Silvia fyllde 79 år, med barn och barnbarn närvarande.

Silvias vändning i relationen med MadeleineBrand logo
Silvias vändning i relationen med Madeleine

Dessutom hade prinsessan Madeleine för andra året i rad rest 800 mil för att kunna fira jul med familjen, något som så klart betyder något alldeles extra för Silvia och kung Carl Gustaf.

– De försöker komma hem till Sverige i alla fall två gånger per år och det brukar infalla under jul och sommaren, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Annons
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas tar emot granar inför julfirandet 2021
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas tar emot granar inför julfirandet 2021.

Här bor Madeleine och Chris under Sverigebesöket

Prinsessan Madeleine har vi inte sett skymten av, men Chris O'Neill fångades på bild när ägnade sig åt lite sista minuten-shopping inför julfirandet på Drottningholm.

Han sågs då röra sig ledigt i krokarna runt Östermalm. Här har Chris O'Niell nära till flera av sina favoritställen, varav de flesta ligger runt kvarteren på Stureplan i Stockholm.

När Florida-familjen besöker Sverige bor de på Hovstallet på Östermalm. Här har Madeleine och Chris tillgång till en rymlig femrummare, som under åren genomgått flera dyra renoveringar.

Annons

Hovet bekräftar: Madeleine stannar i Sverige

Efter jul kommer mellandagar – efter mellandagar kom nyår. Kungafamiljen ser då till att få lite välbehövlig och välförtjänt ledighet, efter en mycket intensiv och hektisk vår.

Madeleine och familjen brukar åka hem till Florida i början av januari. Så blir det även i år. Nyårshelgen firar kungafamiljen privat och Madeleine med familj kommer då vara kvar i Sverige.

– Prinsessan Madeleine med familj åker tillbaka till Florida veckan efter nyår, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf
Drottning Silvia och kung Carl Gustaf firar nyår privat.

Foto: TT

Annons