Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Glädjebeskedet! Prinsessan Madeleine stannar i Sverige – hovet bekräftar

Glädjebeskedet! Prinsessan Madeleine stannar i Sverige – hovet bekräftar

Prinsessan Madeleine och familjen stannar i Sverige under nyårsfirandet.

Kungafamiljen har haft en fantastisk julafton på Drottningholm. Det började med ett tidigt firande den 23, då drottning Silvia fyllde 79 år, med barn och barnbarn närvarande.

Silvias vändning i relationen med Madeleine
0:52

Efter reklamen: Silvias vändning i relationen med Madeleine

(0:52)

Slå på ljud

Dessutom hade prinsessan Madeleine för andra året i rad rest 800 mil för att kunna fira jul med familjen, något som så klart betyder något alldeles extra för Silvia och kung Carl Gustaf.

– De försöker komma hem till Sverige i alla fall två gånger per år och det brukar infalla under jul och sommaren, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas tar emot granar inför julfirandet 2021

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas tar emot granar inför julfirandet 2021.

Anders Wiklund/TT

Här bor Madeleine och Chris under Sverigebesöket

Prinsessan Madeleine har vi inte sett skymten av, men Chris O'Neill fångades på bild när ägnade sig åt lite sista minuten-shopping inför julfirandet på Drottningholm.

Han sågs då röra sig ledigt i krokarna runt Östermalm. Här har Chris O'Niell nära till flera av sina favoritställen, varav de flesta ligger runt kvarteren på Stureplan i Stockholm.

När Florida-familjen besöker Sverige bor de på Hovstallet på Östermalm. Här har Madeleine och Chris tillgång till en rymlig femrummare, som under åren genomgått flera dyra renoveringar.

Hård kritik mot Madeleine – beteendet rör upp känslor i utlandet: ”Ledsen”

Hovet bekräftar: Madeleine stannar i Sverige

Efter jul kommer mellandagar – efter mellandagar kom nyår. Kungafamiljen ser då till att få lite välbehövlig och välförtjänt ledighet, efter en mycket intensiv och hektisk vår.

Madeleine och familjen brukar åka hem till Florida i början av januari. Så blir det även i år. Nyårshelgen firar kungafamiljen privat och Madeleine med familj kommer då vara kvar i Sverige.

– Prinsessan Madeleine med familj åker tillbaka till Florida veckan efter nyår, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf firar nyår privat.

Pontus Lundahl/TT

Foto: TT