Hovet berättar mer om Madeleines resa till Stockholm

Hovet berättar mer om Madeleines resa till Stockholm

Finbesök! Den 7 februari kommer Madeleine hem till Stockholm. Vi vet mer om hennes besök.

Den 7 februari får vi återigen se prinsessan Madeleine på svensk mark. Som Svensk Damtidning avslöjade, tidigare i veckan, så kommer Madeleine hit för att göra mamma Silvia sällskap vid Childhoods stora 20-årsjubileum. Organisationens “födelsedag” kommer att firas på restaurang Tyrol i Stockholm. Ett plats som kungligheterna tycker mycket om. Häromåret var ju drottningen till exempel där för att se krogshowen Mamma Mia! The Party. Minns ni?

Men det är inte bara jubileet som prinsessan kommer att hinna med under sin Stockholmsvisit. Hovets informationschef Margareta Thorgren berättar att Madeleine har flera arbetsrelaterade saker inbokade under sina dagar på hemmaplan. Däremot vill hon vänta med att gå ut med ytterligare information.

– Det här är en arbetsresa för prinsessan, säger hon.

Familjen stannar i Florida

Förra gången Madeleine reste iväg i sitt arbete tog hon med sig prinsessan Adrienne, 10 månader, men den här gången stannar hela familjen kvar i Miami. Det märks verkligen hur bra Madeleine och Chris trivs med sitt Florida liv och då och då får vi inblick i deras vardagen via prinsessans Instagram. Hon har till exempel bjudit på en härlig halloween-bild där både hon och barnen var utklädda. Och dessutom har vi fått se bilder på när prinsessan Lenore dansar balett i den klassiska uppsättningen “Nötknäpparen”.

Läs mer

Här testar Victoria Livgardets simulatorvapen – se filmen!

Kronprinsessan Victoria har årets trendigaste vinterskor – köp dem här!

Nya bilder på tronföljartrion! Allt om kungen, Victoria och Estelles dag

Foto: TT