Hovets underbara besked om prinsessan Madeleine: "Glädje och tårar"

Prinsessan Madeleine

Click to add subtitle

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine har hållit en låg profil under pandemin. Hon och familjen har befunnit sig ett helt världshav bort, i det svårt coronadrabbade Florida.

Vi har fått se glimtar av henne då och då, på Instagram-bilder och videohälsningar. Men nu har hovet precis bekräftat något som gör oss alla himlastormande glada!

Hovet bekräftar underbar nyhet om prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine är hemma igen!

För första gången sedan vintern 2019 är Madeleine på plats hemma i Sverige. Det meddelar hovets informationschef Margareta Thorgren – och Svensk Dam har pratat med ett ögonvittne som sprang på delar av familjen i Humlegården i Stockholm:

– Ja, jag mötte precis två sommarglada barn i Humlegården! Prins Nicolas och prinsessan Leonore med sin barnflicka på väg till lekplatsen uppe vid Karlavägen, säger hen till Svensk Dam.

– De såg glada ut och tog sig fram halvspringandes på studsiga fötter. Och med det ljusa håret fladdrande. Tror ingen tänkte på att det var kungens och drottning Silvias barnbarn!

Och på vår Facebook-sida kunde vi se att nyheten var extremt efterlängtad. Kommentarerna från våra läsare vittnade om att ni är många som ser fram emot att se Madeleine på svensk mark.

"Härligt, Madeleine, välkommen till Sverige. Även ni barn skall känna er välkomna. Mormor och Morfar är nu jätteglada. Trevlig sommar", skriver en användare.

"Så härligt, ni är efterlängtade!", skriver en annan.

"Härligt att se er igen, ni är så saknade, välkomna till Sverige och glad midsommar", skriver en tredje.

"Så roligt! Njut av den svenska sommaren! Och familjen!", skriver en fjärde.

"Varmt välkommen hem till Sverige, Madeleine med familj", skriver en femte.

"Underbart glädjande, äntligen familjen tillsammans!! Förstår när de sågs att det var glädje och tårar", skriver en sjätte.

LÄS MER: Silvia har valt sida – så är relationen till svärsönerna egentligen

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning

LÄS MER: Hemliga spelet bakom kungaparets vaccinering

LÄS MER: Kungafamiljens värsta kris någonsin – spelet bakom avslöjas