Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobbiga bilderna prinsessan Madeleine inte vill se – här sker det öppet

24 feb, 2024, 20:30 
Nu går det inte att förneka.
Annons

2024 är ett spännande år för alla kungafans. Det är ju i år som prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen väntas återvända hem till Sverige, efter över 10 år utomlands.

– Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge, sa Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall när flytten blev känd.

Nu blir avståndet från familjen och vännerna allt tydligare. Här är de nya bilderna som Madeleine helst inte vill se.

Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Därför vill prinsessan Madeleine flytta hem: "Innan det är försent"

Att prinsessan Madeleine har hemlängtan är ingen hemlighet. Och i Stockholm står ju den topprenoverade lägenheten i Hovstallet redo. Tidigare har tajmingen inte varit rätt – barnen påbörjade skolan i USA och Madeleine njöt av att kunna vara anonym.

Annons

Men nu har åren gått, och det går inte att förneka att avståndet på 800 mil till Sverige påverkar prinsessan. Många av tjejkompisarna hon känt sedan barnsben bor kvar i Stockholm, och familjen likaså.

– Hon längtar hem till Sverige och vännerna - men det är också i sista minuten för att hennes barn ska kunna växa upp som svenska barn, samtidigt har hennes föräldrar blivit allt äldre. Hon vill nog vara nära familj och vänner innan det är för sent, har Svensk Damtidnings krönikör Herman Lindqvist sagt.

De senaste åren har Madeleines besök till Sverige också blivit fler, och hon har fått besök från familjen när schemat tillåtit. Men det är givetvis inte samma som förut.

Tuffa bilderna som prinsessan Madeleine inte vill se

Ibland blir tomrummet efter Madeleine extra påtagligt, som nu. Under lördagen samlades hela kungafamiljen i Slottskyrkan på Kungliga slottet för en fredsbön – ett relativt sällsynt tillfälle när vi ser allihopa i offentligheten tillsammans.

Kung Carl Gustav, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia närvarar vid en fredsbön i Slottskyrkan
Familjen samlad – och Madeleine befinner sig tvärs över Atlanten.Caisa Rasmussen/TT

Men givetvis saknas prinsessan Madeleine, och hon saknar säkerligen familjen lite extra när hon ser dessa bilder. Det blir en tydlig påminnelse om avståndet till familjen, som hon ju så gärna vill bli av med.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills villa i Pinecrest ligger fortfarande ute till försäljning, och ännu har hovet inte kommit med något närmare besked om när flytten äger rum.

Foto: TT

Annons