Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobbiga bilderna som Madeleine inte vill se – kommer nå henne i Florida

23 apr, 2024, 17:00 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine 800 mil bort från kungafamiljen i Sverige – när jobbiga bilderna når henne.
Annons
Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Över tio år har gått sedan prinsessan Madeleine tog det stora beslutet att lämna Sverige, och ett tag verkade det bli för gått.

Ja, åren har gått och Madeleine har mer och mer etablerat sig i USA, där hennes barn växt upp och gått i skolan.

Så många blev chockade när prinsessan i fjol meddelade flytten till Sverige, som dessvärre inte blivit av än. Och därför känns nog också dagens bilder lite extra.

Bilderna Madeleine inte vill se

Först var planen att Madeleine och Chris O'Neill skulle flytta till Sverige redan augusti förra året, men processen fördröjdes.

Hovet har sagt till Expressen att orsaken varken berör migrationsärende eller husförsäljning:

– Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, lät det från Margareta Thorgren förra sommaren.

Annons

Husförsäljningen har dock gått trögt. Först för några veckor sedan fick Madeleine och Chris en köpare på kroken, där de sista detaljerna nu tycks komma på plats innan köpet går igenom.

Så visst förstår man att Madeleines längtan efter att komma till Sverige är stor, nu när processen dragit ut så mycket på tiden också.

Och tillfällen som i dag, då hela kungafamiljen utom hon och Chris är samlade, måste det spela lite extra på känslosträngarna.

Det finska statsbesöket är ju i full gång och efter välkomstceremonin på Inre borggården poserade kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet alla med det finska presidentpar, Alexander Stubb och hans fru Suzanne Innes-Stubb.

Kungligheterna strålade. Prinsessan Sofia i en citrongul klänning, Silvia i gammelrosa och Victoria i kornblå. Finska presidentfrun var vacker som dagen i en vit kreation.

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia, Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, Finlands president Alexander Stubb med fru Suzanne Innes-Stubb, kronprinsessan Victoria och prins Daniel poserar på slottet
En ordentlig kunglig uppsluttning – men prinsessan Madeleines saknad. Foto:Henrik Montgomery/TT

Underbara bilder, men som sagt också lite tveeggade bilder för Madeleine. Hon älskar ju att se sin fina familj så här, samtidigt hade hon såklart också velat vara med.

Annons

Snart är Madeleine i Sverige

Och fler bilder på kungafamiljen kommer komma. I kväll är det galamiddag på slottet där vi sett till historien kan vänta oss att kronprinsessparet, prinsparet och kungaparet alla deltar.

Ett perfekt avslut på statsbesökets första dag innan det under onsdagen bär av till Göteborg där statsbesöket fortsätter. Och någon som får heja på från avstånd, det är prinsessan Madeleine.

Snart är hon dock här. Exakt flyttdatum har hovet inte gått ut med men man kan tänka sig att det blir innan skoltermin drar igång till hösten, så prinsessbarnen kan påbörja sin svenska skolgång.

Foto: TTAnnons