Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kan inte tro det! William gjorde slut med Kate under sårbara stunden – familjens stöd

06 mar, 2024, 07:00 
Prinsessan Kate och prins William
Prinsessan Kate och prins William känns självklara för varandra, men så har inte alltid varit fallet. En gång gjorde de slut – och en familjemedlem har talat ut.
Annons
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

2011 gifte sig Kate Middleton med prins William och hennes liv förändrades för alltid, hon blev hertiginna, och är numera också prinsessa.

Ett speciellt öde som Kate känns som gjord för. Med en oerhörd elegans tar hon sig an den kungliga plikten, men det var nära att hon inte blev en del av kungafamiljen.

Ja, 2007, alltså i början av Kates och prinsens relation, gjorde William plötsligt slut med Kate under dramatiska former. Och en familjemedlem har valt att tala ut.

Familjemedlemmen ställt upp för Kate

Det är Hello Magazine som nu riktar strålkastarljuset mot den jobbiga tiden mellan William och Kate där i början av 00-talet.

Det var nämligen den sajten som 2013 också fick en exklusiv intervju med Kates morbror, Gary Goldsmith, som berättade mer om uppbrottet.

Annons

Han spelade nämligen en speciell roll under uppbrottet, som gick till så att William ringde upp Kate när hon var på sitt jobb och gjorde slut över telefon. Ett sårbart tillfälle för Kate som tvingades stänga in sig i ett rum för att prata ostört.

Kates mamma Carole ringde nämligen sin bror Gary för att se om de kunde låna hans villa så att Kate kunde "komma bort från allt".

Som Gary beskrev det i intervjun med Hello Magazine 2013:

"[Min dåvarande fru] Julias besök överlappade med Kates och hon sa att Kate var väldigt låg, tillbringade mycket tid på telefon, gick runt poolen".

Williams och Kates liv i dag

Lyckligtvis behövde Kate inte vara nere länge. En månad senare hade hon och William tagit upp sin relation igen och resten är, som man säger, historia.

Ja, nu har Kate och William varit gifta i snart 13 år och har tre underbara barn ihop – prins George, 10, prinsessan Charlotte, 8, och prins Louis, 5.

Prins William och prinsessan Kate poserar med barnen prinsessan Charlotte, prins Louis och prins George
Prins William och prinsessan Kate med sina tre älskade barn. Foto:Kensington Palace/PA/WPA Pool/Shutterstock

Till vardags bor de i Adelaide Cottage, en nästan 200 år gammal villa som är granne med Windsor Castle med hög charmfaktor. Ett underbart liv, helt enkelt. Även om Kate i detta nu är sjukskriven efter sin magoperation.

Foto: TT

Annons