Känslosamma avslöjandet: Det var Elizabeths sista önskan för Harry

24 sep, 2022, 18:09 

Nu avslöjas drottning Elizabeths sista, känslosamma önskan för sitt älskade barnbarn, prins Harry.

Annons
Johan T Lindwall: ”Drottning Elizabeth, du var älskad av oss alla”
Johan T Lindwall: ”Drottning Elizabeth, du var älskad av oss alla”

Det är nog ingen som har missat dramat kring prins Harry och Meghan Markle och resten av den brittiska kungafamiljen under de senaste åren.

Situationen har varit mycket infekterad, men när drottning Elizabeth gick bort i början av september förändrades allt.

Under veckorna som gått efter drottningens död har Meghan och Harry återförenats med familjen – vilket många är väldigt glada över att se.

Prins Harry och Meghan Markle återförenade med familjen

Redan några dagar efter Elizabeths bortgång fick vi se bröderna Harry och William, samt Meghan och Kate, återförenade för första gången på två år.

Även under begravningen, och allt som skedde runt omkring, fick vi se hela familjen tillsammans igen – vilket berörde många.

Annons

Samtidigt finns det uppgifter om att ett stort bråk bröt ut timmarna innan Elizabeth dog – pågrund av att Charles sagt till Harry att Meghan inte var välkommen till Balmoral där resten av familjen befann sig. Något som gjorde Harry mycket upprörd.

Familjen samlad vid Elizabeths begravning.

Drottning Elizabeths sista önskan för barnbarnet prins Harry

I veckan berättade historikern Robert Hardman för tidningen People att drottningens sista önskan hade varit att se hennes barnbarn Harry reparera relationen med pappa Charles och storebror William.

Hardman, som har skrivit boken Queen of Our Times: The Life of Elizabeth II, förklarar att Elizabeth och Harry hade ett mycket starkt band.

Annons

"Drottningen avgudade Harry ända till slutet, och Harry avgudade henne", säger han till People.

"Jag tror att hon var en av länkarna mellan Windsor och Kalifornien, och det skulle ha varit en av hennes största önskningar att de löste saker."

Elizabeth och Harry hade en mycket speciell relation.
Annons