Kärlek i kylan! 4 bilder på Mette-Marit och Haakon som får oss att le

Haakon och Mette-Marit lämnar ett tufft år bakom sig. Därför blir vi extra glada av att se kronprinsparet kärare än någonsin!

De verkar bara bli starkare och starkare ihop, kronprinsparet Haakon och Mette-Marit. Det är sällan de kungliga paren bjuder på kärlek inför väntande kameraklick, men just det norska paret vågar alltid vara sig själva, oberoende av hur många som tittar.

Och just detta fick vi se bevis på under helgens alpina VM-tävlingarna i Åre. Allt från en blick som osade av kärlek till en fin kyss, mitt på läktaren!

Haakon får som vanligt Mette-Marit att skratta varmt.

Haakon får som vanligt Mette-Marit att skratta varmt.

Vi fick även se, ännu en gång, hur Haakon alltid får Mette-Marit att skratta. Både han och hon är kända för sitt lättsamma sätt och härliga humor. Något som sprider sig till alla omkring dem. Men främst har de roligt tillsammans, och visst är det härligt att se!

Kyss! Haakon och Mette-Marit visar öppet sin kärlek till varandra!

Kyss! Haakon och Mette-Marit visar öppet sin kärlek till varandra!

Det kungliga paret bjöd som sagt även på en kyss, mitt på läktaren! En ovanlig syn för vissa, men inte för de som följer paret nära. På något vis håller de kärleken vid liv. De har kämpat för sin kärlek ända från början, och det är tydligt att de lyckas hålla kvar denna kärlekskänsla, år ut och år in.

"High five"! Mette-Marit och Haakon delar glädjen efter Norges framgångar.

“High five”! Mette-Marit och Haakon delar glädjen efter Norges framgångar.

Det var även tydligt där i Åre hur Haakon och Mette-Marit är varandras starkaste stöttepelare och bästa vän. Även om det svenska kronprinsessparet fanns på plats, och de norska barnen, var det just till varandra som Mette-Marit och Haakon vände sig till när de firade alla norska framgångar. Även om de inte stod intill varandra under tävlingarna vände sig Mette-Marit till sin make och gjorde en klassisk “High five” när Norge tog två medaljer under störtloppstävlingen för herrar.

Kampen fortsätter

Vem som helst skulle kunna bli lycklig av att se dessa kärleksfulla bilder på paret Mette-Marit och Haakon. Speciellt efter ett år då de avslöjat vilken sjukdomskamp Mette-Marit genomlider och genomlidit länge.

Läs mer

Nya uppgifter: Victoria och Daniels helg med Haakon och Mette-Marit

Haakons oro över Mette-Marits hälsa: “En ovisshet”

Efter plötsliga arbetslösheten – nytt jobb för Mette-Marits son

Foto: TT