Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärleksextra: 1 år sedan Harry och Meghan förlovade sig!

28 nov, 2018, 20:29 
AvRed Aktionen
Tänk så fort det går. För ett år sedan vid den här tiden hade vi, till vår stora förtjusning, fått reda på att prins Harry och Meghan Markle precis förlovat sig.
Annons

Förlovningsbilderna dök upp någon månad senare. Och vilka bilder det var!

Visst är de fina tillsammans – så förälskade de ser ut!

I en intervju med BBC i samband med förlovningen avslöjade prins Harry och Meghan detaljerna om hur allt gick till.

– Det var för några veckor sedan när vi var i stugan och lagade en mysig middag ihop, berättade prinsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det var en otrolig överraskning. Det hela skedde så fint, naturligt och romantiskt. Han gick ner på ett knä berättar Meghan Markle och skrattar hjärtligt.

Var det ett självklart “ja”?

– Ja! Jag lät dig knappt fria färdigt innan jag hann svara ja!

Annons

– Det var ett riktigt fint ögonblick, bara du och jag. Och jag tror att jag lyckades överraska dig, sa han.

Se intervjun live nedan:

Meghan och Harry träffades sommaren 2016, vid ett party på Soho House i London, och lyckades bara hålla sitt förhållande hemligt i några månader. Sedan gick det bara ett år innan ringen satt på fingret… Och på tal om just ringen.

Med stor stolthet visade Meghan upp den för mediauppbådet utanför Kensington Palace. Att Harry valde en diamant just från Botswana beror på att det är en plats som betyder mycket för dem som par, och de var bland annat där på semester i somras, uppger brittiska hovet.

Prins Harrys mamma prinsessan Diana var också med – på sitt sätt. De två mindre diamanterna i ringen kommer från hennes privata samling. Ringen är i guld och gjord av drottning Elizabeths hovjuvelerare Cleave & Company.

Annons

Månaderna som följde förlovningen var en enda stor uppladdning till de fantastiskt fina bröllop som ägde rum i somras på i det idylliska brittiska landskapet i Windsor, som ligger omkring en timme utanför London. Och oj, vilket bröllop det blev. Vi önskar att vi skulle kunna vrida tillbaka klockan och återuppleva magin!

Annons

Läs också:

Foto: Brittiska hovet, IBL, Stella

Annons