Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärlekslyckan för kungafamiljen – blir ett nytt bröllop

10 mar, 2021, 09:40 
Det blir ett nytt bröllop för kungafamiljen! Idag har kärleksparet delat med sig av de underbara nyheterna.
Annons
Här säger Ewa Westling ifrån – på kungens 70-årsfirande!Brand logo
Här säger Ewa Westling ifrån – på kungens 70-årsfirande!

Hedvig Blom är välbekant för alla som följer den svenska kungafamiljen. Hon är dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar.

Kusinerna står dessutom varandra nära. Victoria och familjen har firat jul tillsammans med Hedvig, mamma Anna och pappa Mikael Söderström, och Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.

Hedvig Blom och Victor Söderström ska gifta sig

Nu kan Victoria och Daniel vänta sig att få bröllopsinbjudningar på posten. Hedvig ska nämligen gifta sig med kärleken Victor Söderström.

Hedvig har delat med sig av den underbara nyheten via sitt Instagram-konto.

"JA JA JA", skriver Hedvig till bilden, där hon bär en urläcker förlovningsring.

Som elvaåring var Hedvig själv brudnäbb vid Victorias och Daniels bröllop och lämnade över ringarna till kronprinsessparet.

Victor Söderström, den blivande maken, är en av våra allra mest lovande hockeytalanger. Han draftades redan i förstarundan av NHL-klubben Arizona Coyotes och har i Sverige spelat för både Brynäs och AIK. Många förutspår att han kommer att bli en världsstjärna framöver.

Annons

Victor Söderström berättar om kärleken till Hedvig Blom

Victor har såklart också fått träffa kungligheterna och blivit presenterad som Hedvigs pojkvän. Han har berättat för SportExpressen att han blev fint bemött av Victoria och resten.

– Det är ingenting man tänker på så. Alla är sig själva och det är ju normala människor, alla är jättesnälla personer. Jag och Hedvig har känt varandra i ungefär tre år och hon gör mig på bra humör, så det är jättekul, sa han då.

Annons