Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate avslöjar sanningen om barnen – efter uppmärksammade händelsen

05 mar, 2022, 18:30 

Kate Middletons egna ord om prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Prins Williams, 39, och hertiginnan Kates, 40, kärlekshistoria började redan 2001, när de började på samma universitet i Skottland.

Efter att ha dejtat till och från i flera år valde de dock att göra slut 2007, vilket blev mycket uppmärksammat av omvärlden.

Men bara ett år senare hittade turturduvorna tillbaka till varandra, och 2010 meddelade paret att de förlovat sig, för att sedan säga "ja" till varandra i Westminster Abbey året därpå.

Kate avslöjar sanningen om barnen – efter uppmärksammade händelsen

Idag, nästan 12 år senare, har Kate och William fått tre underbara barn ihop – prins George, 8, prinsessan Charlotte, 6, och prins Louis, 3.

För att hedra Världsbokdagen, som firas den 23 april, avslöjar Kate nu vilka barnböcker hon älskar att läsa för sina små prinsar och prinsessa.

Annons

En av böckerna har dessutom en särskild koppling till dottern Charlotte, nämligen klassikern Charlotte's Web, som på svenska heter Min vän Charlotte.

– Den är en favorit hemma hos oss av självklara anledningar, säger hertiginnan i hennes digitala bokklubb, enligt People.

Prins William, Kate Middleton, prinsessan Charlotte, prins Louis och prins George
Fina familjen!

Att Kate älskar rollen som mamma är det ingen tvekan om. Nyligen uppmärksammades en händelse där hennes make avslöjade att hertiginnan gärna skulle skaffa ett fjärde barn.

Det var när prinsparet besökte ett sjukhus för att tala med vårdpersonal som har haft det tufft under pandemin, som de fick träffa en bara månader gammal flicka, som Kate höll i sina armar.

Detta charmade omgivningen, vilket ledde till att William drog ett skämt om situationen.

Annons

– Ge inte min fru några fler idéer!, skojade prinsen medan alla skrattade.

Det är inte första gången som Kate berättar att hon skulle vilja ha ett till barn. Men hon har däremot förklarat att William inte är lika sugen på det.

Annons