Kate firade födelsedagen med fest – men en saknades

Hertiginnan Kate.
Kate fyllde som vi tidigare berättat år den 9 januari. Förutom firandet hemma på slottet blev det också ett mycket privat party för hertiginnan.
Annons

Den 9 januari fyllde Kate 37 år och firades av familjen hemma på Kensington Palace. Men maken prins William var tvungen att jobba, så han fick fira från luften tillsammans med några helikopterpiloter i London. Ni kan se ett klipp från det här nedan.

Annons

Men i söndags hade hertiginnan ställt till med ytterligare en fest, för sina allra närmaste väninnor. Den festen hölls hemma på Anmer Hall och denna dag hade Kate valt att bjuda hem barnens gudföräldrar, det vill säga de allra närmaste väninnorna som hon tyvärr inte hinner träffa så ofta numera.

Brittisk press rapporterar om att bland de som fanns på plats var Sophie Carter med make Robert Snuggs, Emila Jardine-Paterson och make David samt Lady Laura Meade med make David.

En som inte var bjuden var Meghan, varför vet vi naturligtvis inte. Men enligt tidningen Hello ska det bero på att prins Harry och Meghan inte fanns med i kretsen av gudföräldrar och gamla skolkompisar till Kate.

Meghan

Så det ska ha varit helt naturligt för Kate att inte skicka ut någon inbjudan till sin svägerska. Dessutom spekuleras det i att hertigparet av Sussex kan befinna sig på någon spännande resa.

Hur det är med den saken kan man dock undra. Paret ska jobba inom kort igen, hemma i Storbritannien. Den 16 januari ska de bland annat gå på en premiär av Cirque De Soleil på Royal Albert Hall.

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Kate firade födelsedagen med fest – men en saknades”

 1. m skriver: 15 januari, 2019

  En prins som prioriterar arbete för nöje. 🙂


 2. Christina skriver: 15 januari, 2019

  Cirque du Soleil är en fantastisk cirkus med färggranna kläder och originell musik . Artisterna är bland de bästa i världen . Det är otroligt att tänka sig att den grundades av en man , Guy Laliberté , som började sin karriär med att uppträda på gatan . Hoppas att George med syster också får se denna cirkus .


 3. Birthe Vejrum skriver: 16 januari, 2019

  Jeg kan virkelig ikke se, hvorfor Meghan skulle være med der?


 4. Bror skriver: 16 januari, 2019

  Vilken klassisk brittisk mobbarreplik passar här bättre än denna: You’re not one of us, are you?
  Tänk om någon istället hade sagt: You’re not alone, you’re one of us!


 5. G skriver: 16 januari, 2019

  Media inkl SD prøver fortvilt å lage storm i et vannglass mellom disse 2. Tåpelig overskrift. Hva med å endre til Kate feiret fødselsdag, og la reportasjen handle om det og ikke de 2 som var på ferie…hva er det med media som hele tiden skal lage bråk mellom personer i en kongelig familie. Nå er det vel bare Norge som har sluppet unna slikt tull. Marie og Mary er uvenner, Charlene og Caroline, Letizia er uvenner med alle og ikke minst Sofia og Madeleine…slutt med slikt tøv.


  1. konsttanten skriver: 16 januari, 2019

   Instämmer till hundra procent!!


  2. Gittan P. Jönsson. skriver: 16 januari, 2019

   G. Sååå rätt du har! till 100%


  3. ananas skriver: 16 januari, 2019

   Exakt!


  4. Serena MacDowell skriver: 16 januari, 2019

   G
   Tack for mycket bra tankar!


 6. Gunda skriver: 16 januari, 2019

  G: flott skrevet. Godt våre damer har sluppet unna tåpelige skriverier. De fleste kan nok være venner om ikke bestevenner.


 7. PernillaA skriver: 17 januari, 2019

  De måste inte ens vara vänner, det räcker att de umgås när det träffas på ett civilierat sätt.
  Varför ska alla bli bästisar?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar