Kate flyr hemifrån – räddad av drottning Elizabeth

Kate Middleton Anmer Hall

Stökigt att sitta hemma och jobba? Det är i så fall ett öde som du delar med prins William och Kate.
5 saker som drottning Elizabeth hatar!
Slå på ljud

Enligt brittisk media ska de ha fått nog av att arbeta hemifrån sitt countryhouse Anmer Hall (som du ser på bilden härovan). Trots att det uppskattningsvis har mer än 15 rum och kök.

England befinner sig ju i lockdown och alla tre barnen – prins George, 7, prinsessan Charlotte, 5, och prins Louis, två och ett halvt – är hemma hela dagarna. Vilket gör att Kate och prins William håller i de två äldstas hemundervisning.

Prins William Prins George Prinsessan Charlotte Prins Louis

En vanlig dag hemma hos småbarnsföräldrarna William och Kate.

Men att jobba mitt i detta, nej det var uppenbarligen ingen dröm. Så in på arenan trädde drottning Elizabeth som en räddande ängel och i bakfickan hade hon ett tillfälligt kungligt kontor, inklusive personal, beläget på jätteslottet Sandringham House ett par kilometer från Anmer Hall.

Så nu kan Kate, 39, och William, 38, sätta sig i bilen och köra den korta sträckan till det nya kontoret på Sandringham, och detta nya office har redan börjat synas i Kates och Williams videosamtal. Ingen behöver längre oroa sig för att det klampar in en glad tvååring mitt i det kungliga videomötet.

Slottet Sandringham ägs av drottning Elizabeth privat

Sandringham House Brittiska kungafamiljen

Brittiska jätteslottet Sandringham House.

Slottet Sandringham ligger i Norfolk, två och en halv timme med bil från London. Det är drottning Elizabeths vinterslott, och om det inte hade varit för pandemin så skulle hon ha anlänt hit i november och stannat till den 6 februari. Men detta coronaår är hon ju fast i sin isolering på Windsor Castle tillsammans med prins Philip.

Det speciella med Sandringham är också att drottning Elizabeth äger slottet privat. Hennes farfarsfar fick det i flott 21-årspresent av sina föräldrar drottning Victoria och prins Albert år 1862.

LÄS MER: Från privatsoffan till slottsköket – se bilderna inifrån Windsor Castle

LÄS MER: Dramat kring Meghans och Harrys skandalhus

Foto: TT.