Kronprinsessan Mette-Marits ärliga ord från isoleringen

kronprinsessan mette-marits ärliga ord

Kronprinsessan Mette-Marit befinner sig i en svår sits. Hon har lämnat Oslo för ett mer isolerat liv på Skaugum. Nu berättar hon hur hon gör för att hålla modet uppe.

Mette-Marit lider av en kronisk lungsjukdom vilket gör att hon verkligen inte får smittas av coronaviruset. Hon och Haakon har lämnat Oslo för ett mer isolerat liv på Skaugum. Nu berättar kronprinsessan hur hon håller modet uppe, i dessa kristider.

När coronaviruset fick spridningen i grannlandet började norrmännen direkt oroa sig för Mette-Marit. Och hovet beslutade sig snabbt för att rensa kronprinsessans officiella kalender på uppdrag.

mette-marit haakon

En hälsning från Haakon och Mette-Marit på Skaugum!

Mette-Marits lugna besked i krisen

Men så plötsligt kom ett riktigt glädjebesked – direkt från Skaugum. Haakon och Mette-Marit delade med sig av privata familjebilder, samtidigt som kronprinsessan beskrev hur hon gör för att vardagen ska flyta på så normalt som möjligt.

LÄS MER: NORGES ORO FÖR METTE-MARIT

“Hos oss är det hemmakontor, telefonmöten, läxor, promenader, badutflykter och rutiner som håller moder uppe. Haakon, barnens och mina tankar går till alla er andra som håller livshjulen igång just nu. Och en extra hälsning till er som känner er ensamma just nu”, skrev Mette-Marit under de härliga bilderna.

503 Service Unavailable