Kronprinsessan Victoria borta – inte synts till på nio dagar

Kronprinsessan Victoria borta – inte synts till på nio dagar


Kronprinsessan Victoria har inte synts till på flera dagar - något som inte tillhör vanligheterna.
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel syns ofta i offentligheten då de och kungaparet står för majoriteten av alla kungliga uppdrag.

I år har uppdragen delats upp i familjen. Med anledning av covid-19 ska de besöka alla 21 län i landet för att uppmärksamma lokala insatser i pandemins spår.

Vi har sett både kungen och drottning Silvia, kronprinsessparet och Carl Philip i olika län, dock inte Sofia då hon är mammaledig, och förstås inte heller prinsessan Madeleine då hon bor i Florida med sin familj.

Men nu har det gått en tid sedan kronprinsessan dök upp, vilket väcker frågetecken – var är hon?

Kronprinsessan Victorias senaste uppdrag – gått flera dagar

Senast svenska folket fick se henne var när hon och Daniel anlände till Folkhälsomyndigheten för att träffa generaldirektören och ledningen i syfte att ta del av information om deras arbete under pandemin.

– Kronprinsessparet gjorde också en digital hälsning som gick ut direkt till myndighetens 600 medarbetare via zoom, så alla kunde ta del av hälsningen live. Vi finns ju både i Solna och i Östersund, sa då presschefen Christer Janson till Svensk Dam.

Men sedan dess har varken Victoria eller Daniel synts till, trots att både kungen, drottningen, Carl Philip och till och med Sofia visat upp sig för omvärlden.

Men det är ju trots allt höstlov!

Victoria och Daniel på höstlov med barnen

Prinsessan Estelle är ledig från Campus Manilla och likaså lille Oscar, därför har kronprinsessparet nu passat på att även de unna sig lite semester för några härliga dagar med barnen.

Nu är det helt tomt i Victorias och Daniels officiella kalender fram till på tisdag, men var de befinner sig är i nuläget okänt. Men vi håller tummarna för att snart få reda på de exakta detaljerna!

Foto: TT

LÄS MER: Bakom kulissen med Victoria! Så är hon när kamerorna stängs av

LÄS MER: Sanningen om prins Daniels nya look – går inte att känna igen på bilderna!

LÄS MER: Kronprinsessfamiljen på höstlov – avslöjande detaljen från hovet