Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victorias lycka – fått underbart babybesked i innersta kretsen!

10 jun, 2024, 09:00 
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria har fått ett underbart babybesked – snart finns en ny liten filur i hennes närhet att bekanta sig med!
Annons
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i SverigeBrand logo
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i Sverige

Kungabarnen har en liten men lojal skara människor i sin omgivning som hängt med länge, och hit räknas Niclas Engsäll, som även gjort att kronprinsessan Victoria kommit nära Carolina Neurath.

Niclas och Carolina var gifta mellan 2017 och 2020 vilket innebar att Victoria umgicks en hel del med SVT-profilen, som det ju naturligt blir.

Men för fyra år sedan meddelade prinsessvännerna att de går skilda vägar och snart hade Carolina en ny kärlek i sitt liv, fotbollsprofilen Pierre Bengtsson.

Annons

Och nu kommer paret med ett underbart besked – de väntar sitt första gemensamma barn!

Prinsessvännens enorma kärlekslycka

Carolina och Pierre, som alldeles nyss la sin fotbollskarriär på hyllan, meddelade att de var ihop sommaren 2021 och sedan gick det undan.

I januari 2022 bekräftade Carolina att hon och kärleken förlovat sig i största hemlighet. Vid tillfället ville hon inte säga så mycket mer:

– Jag kan säga att det stämmer, men hur, var och när håller vi för oss själva, sa hon då till Aftonbladet.

Ett halvår senare sa paret "ja" till varandra framför familj och vänner på Skepparholmen i Saltsjöbo utanför Stockholm och på bilderna från ceremonin kunde man riktigt känna lyckan:

Prinsessvännen gravid

Och makarna sparar ingen tid. Nu kan Carolina bekräfta den lyckliga nyheten – hon och Pierre väntar barn!

Annons

– Vi har inte planerat så mycket än vad gäller föräldraledighet. Men det är ju i alla fall bra tajming att Pierre precis har slutat spela, säger SVT-profilen till Svenska Dagbladet.

Carolina har barnen Judith och Esther från äktenskapet med Nicklas Engsäll medan det för Pierre blir hans första barn. Stort grattis!

Foto: TT

Annons