Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kronprinsessans verkliga relation till kändiskvinnan: "Älskar"

16 dec, 2022, 14:30 
Ibraheem Alsalman

Det här visste vi inte om Carolina Gynning och kronprinsessan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoritenBrand logo
Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoriten

Carolina Gynning, 43, är en mångsysslare av rang och kan stoltsera sig med titlar som entreprenör, programledare, poddprofil, influencer och konstnär.

Med åren har hon också tjänat en rejäl kosing och kunnat unna sig ett rejält lyxhus på Ekerö och en drömlägenhet på Ibiza.

Tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, vars far Aje Philipson är god vän till kungen, lever hon ett lyxliv som de flesta bara kan drömma om!

Samtidigt vet vi alla att kronprinsessan Victoria är väldigt upptagen med olika uppdrag i princip varje dag.

Förra helgen var det dags för Nobelfesten och som vanligt så strålande kronprinsessan.

Victorias okända relation till kändiskvinnan - orden avslöjar: "Älskar"

Men det som många kanske inte vet är att Carolina Gynning och kronprinsessan har faktiskt en relation. Svensk Damtidning har träffat Gynning under torsdagen i samband med pressträffen om det nya säsongen av SVT-programmet "Stjärnorna på slottet" och då passade vi på att ställa ett par frågor om relationen.

Annons

– Jag har träffat Victoria och alla de andra. Jag älskar kungahuset och Victoria är min favoritperson, säger Gynning och fortsätter senare berättar om relationen.

– Jag och Victoria träffas när vi är ute bland välgörenhetsorganisationer. Men jag har fortfarande inte träffat kungen själv.

Hur var det att träffa kronprinsessan?

– Det var jättetrevligt och kul! Det är fantastiskt att får träffa henne.

Carolina Gynning är aktuell i den nya säsongen "Stjärnorna på Slottet" tillsammans med Pia Johansson, Lars Lerin, Anja Lundqvist och Jon-Henrik Fjällgren

Annons