Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kung Haralds förbud mot Ingrid-Alexandra – tvingas lämna pojkvännen

26 jul, 2023, 14:00 
Felicia Plåt
Ingrid-Alexandra och Harald
Norska kungafamiljen är på semester. Foto: TT

Norska kungen och drottningen lät inte pojkvännerna följa med på semestern.

Annons

Sommaren är här och flera är på semester och reser runt i för att ta tillvara på så mycket soltimmar som möjligt. Några som också förtjänar lite semester är kungligheterna. Nu har den norska kungafamiljen åkt för fjärde året i rad på en kryssning med det norska kungaskeppet.

Ingrid Alexandras oväntade ord om EstelleBrand logo
Ingrid Alexandras oväntade ord om Estelle

Norska kungafamlijen på semester

De delade med sig av en liten hälsning till alla sina följare på deras Instagramkonto.

"Nu för tiden seglar Kungsskeppet ”Norge” längs kusten i vårt nordligaste län. Kronprinsfamiljen gick i land via Neidenelva, som flyter i skoltesamebyn Neiden, i Sør-Varangers kommun" stod det i instagraminlägget.

Pojkvännerna fick stanna hemma

I år är även kungen och drottningens hjärtan fulla då hela familjen kunnat följa med på resan. Haakon och Mette-Marit med barnen är med, även Märtha-Louise och hennes tre barn kunde åka med på båten. Det var alltså en full besättning som gick ombord på skeppet.

Annons

Men trots det så var det några som inte syntes till, som helt enkelt har fått stanna hemma under denna resan. Vi pratar om barnbarnens pojkvänner.

Både Ingrid-Alexandra och Leah Isadora har pojkvänner som de synts med flertalet gånger i media. Men under båtsemestern har de inte synts till och verkar ha fått stanna på land denna gången.

Kungen och drottningen har alltid värnat om att skapa minnen tillsammans med sin familj och prioriterar kvalitetstid. Därför ville de nog inte ha någonting so hade kunnat "distrahera" familjesemestern. Kanske får vi se Magnus Heien Haugstad, Ingrid-Alexandras pojkvän, och Max Campbell, Leah Isadoras pojkvän, vara med på nästa års resa.

Nu är han accepterad

Men en person som fick åka med är Märtha-Louises fästman Durek. Den självutnämnda shamanen har varit känd för att skapa rubriker efter olika "skandalösa" uttalanden.

Men efter att han fått vara med på båten kan vi tänka oss att kungen och drottningen lagt det bakom sig och välkomnar Durek med öppna armar till familjen.

Annons