Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kungavännens största vägran – beslutet om barnen väcker reaktioner

Kungavännens största vägran – beslutet om barnen väcker reaktioner

Cecilia von der Esch avslöjar sin största vägran!
Kungens förvåning vid besöket: ”Herregud!”
1:02

Efter reklamen: Kungens förvåning vid besöket: ”Herregud!”

(1:02)

Slå på ljud

Det blev ett snopet avslut för Cecilia von der Esch i Let's dance. Under det senaste avsnittet blev skådespelaren tvungen att lämna programmet.

– Jag är så tacksam för den här resan och jag är så stolt över Hugo som stått ut med mig och kämpat med min självkänsla i dans, sa hon till Aftonbladet efter uttåget och fortsatte:

– Nu vill jag bara fortsätta dansa och utvecklas.

Cecilia von der Esch syns ofta i kungliga sammanhang eftersom hon är gift med Silvias gudson Fredrik von der Esch, som också är en nära vän till kungafamiljen.

Paret gifte sig under 2020 och Cecilia (tidigare Forss) bytte därmed efternamn till förmån för hennes makes. Tillsammans har de barnen Theodora och Fredrika, men offentligen har inte fått se deras ansikten. Cecilia von der Esch avslöjar nu att valet är medvetet.

Cecilia von der Esch största vägran – beslutet om barnen väcker reaktioner

– Min man är för det första en väldigt privat person, han har inte sociala medier och vill inte synas. Det har jag fått respektera sedan dag ett. Sedan när barnen kom tog vi ett gemensamt beslut att skydda dem från den världen. De har inte valt själva att synas, så när de är stora nog att kunna säga att de vill vara med då får de vara det, säger hon till Mama och fortsätter:

– Det finaste vi har skyddar vi så länge det går. Men jag ska erkänna att det är lite lite jobbigt för det stolta mammahjärtat ibland, eftersom de är så galet söta!

Cecilias man är son till Hans Ulrik von der Esch som var en nära vän till kungafamiljen, precis som hans fru Marianne. När Hans Ulrik avled vid 81 års ålder närvarande över 200 personer på begravningen, däribland fanns drottning Silvia, kronprinsessan Viktoria och prins Carl Philip. Kronprinsessan Victoria visade då öppet sin sorg och tröstades av familj och vänner.

LÄS MER: Kungens romantiska lyxgåva till Silvia – för 65 000 kronor

LÄS MER: Kändisarnas stöd till Victoria och Daniel mitt i krisen – ovanliga beslutet efter ryktena

LÄS MER: Sanningen om Victorias och Daniels relation – kärleksögonblicket fångas på film!