Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Victorias och Daniels relation – kärleksögonblicket fångas på film!

18 feb, 2022, 23:00 
AvIndra Nordemar

Filmen visar sanningen om Victoria och Daniels äktenskap.

Annons
EXKLUSIVT: Victorias romantiska utekväll med Daniel – se filmen!Brand logo
EXKLUSIVT: Victorias romantiska utekväll med Daniel – se filmen!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit gifta i tolv år, och utåt sett har de alltid verkat vara ett riktigt superpar. Men på senare tid har det varit en hel del spekulationer om deras äktenskap.

Det hela började med att Victoria dök upp utan Daniel i Färnebofjärdens nationalpark, vilket är beläget i Daniels hemmalän Gävleborg.

– Kronprinsessparet brukar alltid resa tillsammans när det handlar om Daniels hemtrakter. Därför var det många som blev förvånade när Victoria dök upp ensam vid nationalparken, menar Svensk Dams mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén.

Sedan utförde Victoria och Daniel flera uppdrag på varsitt håll, och Daniel sågs ute på stan utan kronprinsessan, vilket fick frågetecknen att bli allt fler.

Annons

Victoria och Daniel tillsammans igen – ögonblicket fångat på film

Men under den senaste veckan har de äntligen återförenats! Häromkvällen visade de glatt upp sig, och av bilderna att avgöra verkar det som att kärleken spirar mellan dem.

Under tisdagen hade de en helkväll tillsammans på Kungliga operan. De anlände med kungaparet i en limousin för att avnjuta den två och en halv timme långa operan "Löftet".

Vid ankomsten fångades de på film. Arm i arm gick de upp för de kungliga trapporna, uppklädda från topp till tå. Och det var sannerligen en efterlängtad syn att se dem utbyta kärleksfulla blickar igen!

Tisdagskvällen var dessutom andra gången på mindre än en vecka som Victoria och Daniel sågs ute i Stockholm nöjesliv tillsammans. Bara ett par dagar innan var de nämligen och såg pjäsen "Mammorna" i Kulturhuset.

Och vi kan nog räkna med att de dyker på många föreställningar framöver, de måste ju trots allt ta igen allt inställda tillställningar de senaste två åren!

Foto: TT, Ola Axman

Annons