Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kunglig bebislycka i Monaco – efter alla skandaler

04 mar, 2024, 11:30 
Louise Wibergh Lenti
Äntligen får kungligheterna i Monaco lite glada nyheter – efter alla skandaler som skakat dem den senaste tiden.
Annons

Rubrikerna och skandalerna har avlöst varandra för kungligheterna i Monaco. Gäller det inte den ena så har det tyvärr varit den andra eller tredje personen som varit i hetluften.

Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relationBrand logo
Sanningen om furst Albert och Victoria Silvstedts relation

En olycka kommer sällan ensam

Är det något som furstendömet i Monaco behöver så är det lite glada nyheter.

Furst Albert och hustrun Charlene är återkommande i media då de kämpat med mystiska sjukdomar, otaliga skilsmässorykten och avslöjande om hemliga transaktioner till utomäktenskapliga barn.

Även Alberts syster prinsessan Carolines namn har susat i media. Först var det av högst tragiska skäl då hon förlorade sin dåvarande partner Stefano Casiraghi i en båtolycka hösten 1990. Nio år senare hittade hon däremot kärleken igen i prins Ernst August av Hannover. Tyvärr höll inte kärleken hela vägen utan kriser och skandaler fick paret att separera efter 10 år.

Annons

Ernst August är i sin tur mannen som gjort sig känd som en av de vildaste kungligheterna i hela Europa. Han må vara karismatisk men han kallas för skandalprinsen då hans alkoholkonsumtion satt honom i många besvärliga situationer. Som till exempel när han dömdes till tio månaders fängelse efter att ha slagit en polis.

Bebislycka i släkten

Efter alla olycksaliga turer fram och tillbaka finns det nu en positiv anledning till rubriker och kungahuset har nu en stor anledning till att fira – det har kommit in en ny bebis i släkten! Håll i er nu för att hänga med i svängarna...

Det handlar om furst Alberts storasyster prinsessan Carolines exman prins Ernst August av Hannovers son – prins Christian!

Prins Christian och prinsessan Alexandra av Hannover
Prins Christian tillsammans med sin käresta prinsessan Alexandra av Hannover.TT

Prins Christian och den före detta modellen prinsessan Alexandra har sedan tidigare två barn tillsammans, tvillingarna Nicolas och Sofia som fyller 4 år i sommar.

Under söndagen meddelade paret via Alexandras Instagram att de för tre veckor sedan välkomnat en ny medlem till familjen!

"Välkommen till världen Alexia. För tre veckor sedan kom du och gjorde vår familj komplett. Vi älskar dig oändligt mycket" skriver Alexandra.

Välkommen till världen lilla prinsessan och stort grattis till hela familjen!

Foto: TT

Annons