Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga ex-flickvännen Nora Hauklands förlovningslycka – visar upp bilden

29 jul, 2023, 13:00 
Vendela Lönnqvist
Så fint!
Så fint!

Snart vankas bröllop!

Annons
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på filmBrand logo
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på film

Även om 26-åringen Marius Borg Höiby inte föddes med kungligt blod i ådrorna, är han starkt förknippad med det norska kungahuset.

Hans mamma, kronprinsessan Mette-Marit, är nämligen gift med kronprinsen Haakon. Paret fick efter giftermålet barnen Ingrid Alexandra och Sverre Magnus.

Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen

Nora Haukland i kokain-skandal

Marius privatliv har den senaste tiden blivit omskrivet. Detta efter uppbrottet med den norska dokusåpadeltagaren Nora Haukland, som under säsongen 2020 medverkade i "Love Island" och efter det fick sig en karriär som influencer.

Och det är inte bara uppbrottet som blev omtalat, utan även kontroverser som inträffade under tiden paret var tillsammans.

I februari fångades nämligen Nora på en Instagram-bild tillsammans med hennes vän, influencern Sophie Elise. Följarna kunde då skymta i en förseglad påse med vitt innehåll i Noras hand – något som ledde till att Mette-Marit ska ha blivit rasande.

Annons

Nora Haukland om uppbrottet med Marius

Den 6 juli i år meddelades det att paret gått skilda vägar.

Nora kommenterade nyheten på Instagram och skrev att det har "funnits mycket kärlek och mycket känslor", men att hon ser tillbaka på förhållandet med ex-pojkvännen med tacksamhet.

Nora vann "Love Island"

Nora var inte bara en av alla deltagare i "Love Island" 2020 – hon var också den som vann programmet tillsammans med Johannes Klemp. Paret var tillsammans en period efter programmet, och hann till och med förlova sig, innan de bröt förlovningen och därmed förhållandet 2021.

Så någon förlovning väntar inte för Nora – men däremot för hennes "Love Island"-väninna Aranja Ophaug-Johansen.

På Instagram har Nora delat en bild på Aranja och hennes svenska kärlek Marko Valsamidis, och under bilden skriver Nora att "favoritparet är förlovade".

Annons

Så träffades Aranja och Marko

Det nyförlovade paret började prata genom sociala medier långt innan Aranja gjorde entré i "Love Island"-villan. Hon fick dock lämna huset utan varken kärlek eller pengar, men allt verkar ha sin mening!

Aranja och Marko träffades för första gången på riktigt under en sommarfest – och tacka ska de Nora och Johannes.

– De ska faktiskt ha ganska mycket av äran för det. Det är inte säkert att vi hade träffats fysiskt om det inte vore för dem. Jag är väldigt förälskad, sa Aranja i en intervju med norska Se & Hör tidigare.

Annons