Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kusliga upptäckten i nya bilderna på Märtha Louise och dottern Leah, 18

20 sep, 2023, 08:00 

Den nya bilden väcker starka reaktioner.

Annons

Prinsessan Märtha Louise går på rosa moln. Hon och fästmannen Durek Verret har precis spikat sitt bröllopsdatum: 31 augusti 2024 i Geiranger.

Samtidigt går dottern Leah Behn igenom det motsatta, hjärtesorg. Som tur är har hon stöd av sin mor, och de postar en bild ihop – där man kan göra en kuslig upptäckt.

Märtha Louises doldisdotter – följer sin mors fotspårBrand logo
Märtha Louises doldisdotter – följer sin mors fotspår

Leah Behns hjärtesorg – har brutit upp

Modellen och influencern Leah Behn skördar stora framgångar i yrkeslivet, men har alltså dessvärre nåtts av ett bakslag privat.

Annons

Enligt norska Se och Hör har hon och pojkvännen tillika skådespelaren Max Campbell gått skilda vägar. Varken Leah eller Max har uttalat sig om uppbrottet, men det går inte att förneka att han inte längre syns till på hennes sociala medier.

Som tur är finns stödet nära. Leah har en nära relation till sin mamma Märtha Louise, och enligt Se och Hör begav sig Leah på en resa ihop med sina tjejkompisar efter uppbrottet för att samla kraft.

Leah Behn och prinsessan Märtha Louise
Leah och Märtha Louise har en fin relation.
Annons

Bilden på prinsessan Märtha Louise och dottern väcker reaktioner

På Instagram har Leah över hundra tusen följare, och det är ju hennes yrke att dela med sig av hennes liv på sociala medier.

Nyligen rapporterade Svensk Dam att många av Leahs följare tappade hakan när de fick nys om att Leah har en prinsessa som mamma – det hade flugit dem helt under radarn.

Och för de som fortfarande inte vet om det, blev de varse om släktskapet när Leah i dagarna publicerade en bild med sin mamma med bildtexten: "Matchar med mamma".

Då gör följarna en nästan kuslig upptäckt – hur oerhört lika mor och dotter är. Ja, de ser ut som tvillingar konstaterar flera personer!

"Som systrar!" Skriver en användare.

Scrolla i bildspelet för att se alla bilder.

Foto: TT

Annons