Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kvinna träder fram: "Prins Harry har sagt att han ska gifta sig med mig"

20 apr, 2021, 08:29 
Meghan Markle och prins Harry

Prins Harry påstås ha lovat en kvinna att gifta sig med henne – bakom ryggen på Meghan Markle.

Annons
3 snackisar efter prins Philips begravningBrand logo
3 snackisar efter prins Philips begravning

Prins Harry har varit gift med Meghan Markle sedan 2018. Det var en storslagen tillställning, som utöver de inbjudna gästerna sågs av hundratals miljoner tv-tittare världen över.

Kvinna träder fram med bisarrt påstående om prins Harry

Harry och Meghan väntar nu sitt andra barn och verkar vara mer förälskade än någonsin. Men en kvinna trodde att hon slagit in en kil mellan paret – att Harry skulle lämna Meghan och gifta sig med henne istället. Det är en bisarr historia, som utspelar sig i Indien.

En advokat vid namn Palwinder Kaur hävdade nämligen att Harry kontaktat henne via de sociala medierna. Tycke uppstod och Harry ska ha lovat Palwinder att de skulle gifta sig.

Men bröllopet blev såklart aldrig av. "Harry" var i själva verket en bluffmakare som satt i ett internetcafé i Punjab och fick sig ett skratt på Palwinders bekostnad.

"Grip honom omedelbart"

Detta visste Palwinder inte, och hon blev så rasande att hon vände sig till det indiska rättssystemet. Hon ville stämma prins Harry för att han inte levt upp till sitt löfte om ett liv tillsammans.

Annons

– Jag vill att ni griper honom omedelbart, sa Palwinder, som berättade att hon även vänt sig direkt till prins Charles, via brev, för att få honom att övertyga sin son om att gifta sig med henne.

Men den ansvarige domaren, Arvind Singh Sangwan, såg snabbt igenom bluffen och avfärdade Palwinders begäran.

– Det här är inget annat en dagdrömmares fantasi om att få gifta sig med prins Harry, sa Arvind och gav sig istället på bluffmakaren i Punjab.

– Jag tror att han var ute efter ett bättre liv.

Annons