Leah Behn, 17, kommer ut med sanningen – sedan bryter hon ihop i mammas armar

30 jan, 2023, 18:00 
Leah Isadora Behn och mamma prinsessan Märtha Louise
Leah Isadora Behn träder fram och berättar sanningen. Efteråt får hon gråta ut i mamma Märtha Louises armar.
Annons

Prinsessan Märtha Louise har gjort sitt bästa för att hålla sina barn utanför rampljuset, men nu söker de sig dit själva.

Framför allt mellanbarnet Leah Isadora Behn, 17, har fått en stor följarskara på sociala medier och har även synts i tv.

Har du koll på norska tronföljden?
Har du koll på norska tronföljden?

Nu har Leah uppmärksammats för sin roll som influencer på Vixen Awards i Oslo. Plötsligt bryter hon ihop och måste kramas av mamma.

Leah Isadora Behns känslofyllda tal

Leah har länge haft ett stort smink- och skönhetsintresse vilket även är i fokus på hennes Instagramkonto med 104 000 följare.

Nu har prinsessdotterns hårda arbete lönat sig. I helgen utsågs hon för andra året på raken till årets beauty-influencer på Vixen Awards.

Det var en glad, chockad och känslofylld Leah som intog scen och sa sanningen om hur hon känner:

Annons

– En sak jag har tänkt mycket på, förlåt mamma – är att skita mer i saker. Det jag har att säga till alla som håller tillbaka för att någon har en åsikt, det är att de måste göra det de känner för att göra.

Hon berättade också om hur hennes föräldrar, Märtha Louise och Ari Behn, alltid sagt att man inte ska bry sig om vad andra tycker:

– Man gör det man älskar, och det är framgång.

Att det var en känslofylld kväll för Leah märks. På bilder från kvällen kan man se hur hon gråter i mamma Märtha Louises armar:

Märtha Louise håller om dottern Leah Isadora Behn i samband med att hon blir utsedd till årets Beauty-influencer på Vixen Awards
Det märks att prinsessan Märtha Louise är stolt över sin dotter.

Leah Isadoras saknad efter pappa Ari

I en perfekt värld skulle även pappa Ari varit i publiken och gett Leah en kram.

Han tog sitt liv juldagen 2019 efter en tids kamp mot fysiska och psykiska besvär. Kvar blev ett land och familj i sorg.

Annons

Att Leah saknar sin pappa är tydligt. I ett Instagraminlägg har hon beskrivit sin sorg:

"Det här har varit och kommer alltid att vara den tuffaste tragedin jag och min familj behövt gå igenom. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Jag saknar honom så mycket och jag önskar att saker och ting var annorlunda".

Ari fick aldrig se sin dotter bli den unga dam hon är i dag, men han skulle såklart varit väldigt stolt över henne.

Foto: TT

Annons