Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leonores besvikelse efter mamma Madeleines beslut - blir inte som planerat

29 jun, 2023, 05:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Leonore
Leonore och Estelle har alltid varit bästisar. Foto: tt
Madeleine och familjens flytt till Sverige skjuts upp.
Annons

jUnder mars 2023 fick hela Sverige den glada nyheten om att prinsessan Madeleine och Chris O´Neill kommer flytta tillbaka till Sverige efter flera år i USA.

Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”

Familjens lycka

Enligt beskedet skulle Madeleine och Chris ta sitt pick och pack och flytta över Atlanten för att kunna ge barnen en svensk skolgång. Prinsessfamiljen skulle flytta in i den exklusiva våningen i Hovstallarna. En lägenhet som ligger mitt på Östermalm med ett värde på cirka 12 miljoner kronor.

Både kungen och drottningen blev överlyckliga över att få sin dotter och barnbarn närmre, vilket även Madeleine och familjen såg fram emot. Någon som kanske såg lite extra mycket fram emot att bo i Sverige nära sina släktingarna var dotter Leonore. Hon och kusinen Estelle är nämligen riktiga bästisar.

Annons

Vilket de har varit sedan första gången de sågs. Estelle var nämligen en av de första som fick träffa lilla Leonore och det sa klick direkt. Trots att de inte ses särkilt ofta har både Victoria och Madeleine sett till att de fått prata i telefon och upprätthålla den fina relationen.

Leonores besvikelse - flytten skjuts upp

När de väl ses under exempelvis jul eller sommarlovet ser man dem ofta springa iväg från familjen för att få egentid och busa tillsammans. Därför var Leonore extra glad när hon fick reda på att familjen skulle flytta till Sverige.

Flyttlasset skulle gå i augusti, men bara för några dagar sedan bekräftade hovets presschef Margaretha Thorgren att flytten skjuts upp. Ett besked som förstörde eller i alla fall sköt upp Leonore och Estelles planer inför den kommande hösten tillsammans.

Hittills vet vi bara att kusinerna tidigast kommer kunna se en återförening under nästa år. Därför kommer de nog ta tillvara på sommaren tillsammans. Under hösten får de fortsätta att prata i telefon och längta efter varandra, för att sedan kunna återförenas på heltid under 2024.

Som tur är kan Leonore trösta sig med att hon kommer få mer tid med sina vänner i USA.

Annons