Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lundvik avslöjar sin snuskchock – inför kronprinsessan Victoria

09 mar, 2022, 08:27 
Jacob Johannesson
John Lundvik och kronprinsessan Victoria
Artisten John Lundvik stod för en pinsam miss inför kungafamiljen.
Annons
3 svar efter hovets dementi om skilsmässoryktenaBrand logo
3 svar efter hovets dementi om skilsmässoryktena

John Lundvik tog hela Sverige med storm i Melodifestivalen 2018, med bidraget ”My turn” som tog honom till final. Året därpå gick han ännu längre i tävlingen, när han med låten ”Too late for love” vann hela Melodifestivalen och dessutom kom på plats nummer fem i Eurovision Song Contest.

MenJohn Lundvik är inte nöjd där. Även i år är han klar för final i Melodifestivalen. På lördagen, när vinnaren ska koras, kommer han ge allt med bidraget ”Änglavakt”.

Sångaren har tidigare varit öppen om sin privatliv. I podcasten "Livet, döden och allt däremellan" berättar Lundvik att han haft en relation med en annan kändis, nämligen OS-mästaren Carolina Klüft.

John Lundviks pinsamma miss inför kungafamiljen

– Det här är 22 år sedan. Helt fantastiskt. Jag var kär och galen, och det tror jag också att hon var. Vi var jätteunga, säger John.

När han gästar ”Gry Forssell med Vänner” spelar han ”En sann och en osann” där han berättar en sann historia om sitt liv, och en osann. Radiogänget ska därefter lista ut vilken som är sann.

Annons

Den första handlar om att han ska glömt sitt barn, och den andra om att han ska ha bajsat på sig inför kungafamiljen när han uppträdde på Solliden.

Inför Gry Forssell avslöjar Lundvik att det är den sistnämnda historien som är sann.

– Det är ett av de där ögonblicken som man önskar att det fanns en knapp som man kunde trycka på så öppnade sig ett hål under marken, säger John Lundvik enligt Expressen.

Olyckan skedde precis innan han skulle gå upp på scenen.

– Nu ska vi inte gå in på detaljer men det är inte ett ryggsläpp 2.0. Det är en liten sån där klassiker. En liten gul och en brun helt enkelt.

Gry Forssell uppskattar att Lundvik bjuder på den snuskiga historien.

– Fy fan det är det roligaste jag hört på länge. Jag ska rösta på dig på lördag, skrattar hon.

Annons