Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lyckan för Victoria – efter telefonsamtalet från Daniel

22 mar, 2024, 11:00 
Vendela Lönnqvist
TT, My Matzon/Moderna museet
Finaste kronprinsessfamiljen!
Annons

Det är mycket som händer för de svenska kungligheterna just nu.

Victorias oväntade möte: ”Gullig!”Brand logo
Victorias oväntade möte: ”Gullig!”

Prins Daniel på konferens

I måndags deltog prins Daniel i handelskonferensen Transatlantic Day arrangerad av Swedish–American Chambers of Commerce US för att uppmärksamma de 400 viktiga åren av goda affärsrelationer mellan Sverige och USA.

Men som många vet är familjen högst prioriterad för Daniel – som under tisdagen passade på att ta med sig prinsessan Estelle till Moderna Museet.

Estelle och Daniels dag tillsammans

Den underbara far-och dotter-dagen spenderades med en konstvandring genom utställningen "Den tredje handen" av den italienska konstnären Maurizio Cattelan.

Och det är tydligt att Estelle verkar ha ett öga för konst baserat på de bilder som togs under dagen. Hon diskuterar passionerat konsten tillsammans med överintendenten Gitte Ørskou.

Victorias viktiga ord – i Bangladesh: ”Borde vara…”Brand logo
Victorias viktiga ord – i Bangladesh: ”Borde vara…”

Kronprinsessan Victoria på statsbesök

Samtidigt har kronprinsessan Victoria befunnit sig i Bangladesh i egenskap av ambassadör för FN:s utvecklingsprogram UNDP.

Annons

Under det tre dagar långa statsbesöket gjordes en visit till ett regnvattenuppsamlingssystem som renar och reserverar 412 000 liter vatten, som sedan går till samhällets klimatutsatta kvinnor.

Glädjen för Victoria

Det betyder att prins Daniel har styrt skutan hemma med barnen, och visst är det underbart att se att han därför passar på att spendera lite egentid med hans äldsta barn?

Det tycker nog Victoria också, och vi kan bara föreställa oss glädjen när hon fick veta att hennes make väljer att ta med Estelle ut för lite allmänbildning och kvalitetstid!

Annons