Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleine har fattat ett beslut – påverkar relationen med svärmor Eva O'Neill

19 mar, 2023, 08:00 
Prinsessan Madeleine har fattat ett drastiskt beslut.
Annons

Trots att Chris O'Neill är gift med en prinsessa, har han lyckats hålla en sak relativt privat: sin familj. De är inte typerna som gärna solar sig i strålkastarljuset, och vi ser nästan aldrig röken av prinsessan Madeleines svärmor Eva O'Neill.

Hon bor dessutom i ett helt annat land, långt bortifrån palmerna i Florida och familjen Bernadotte/O'Neill. Nu har Madeleine fattat ett beslut.

Så påverkas Chris jobb efter flytten till SverigeBrand logo
Så påverkas Chris jobb efter flytten till Sverige

Eva O'Neills förflutna med prinsessan Diana

Eva O'Neill är anonym – men inte på något vis okänd. Tvärtom. I rätt kretsar är hon ett hett namn, och har under sina år synts med kungligheter som kung Charles och prinsessan Diana.

Eva är en sann societetsdam, som vet exakt hur man ska föra sig i de allra viktigaste rummen. Hennes vänner har beskrivit henne som en "social kameleont" – och det talar ju sitt klara språk.

Eva O'Neill med prinsessan Diana
Wow! Eva var i kungliga kretsar redan innan Chris träffade Madeleine.

Men hemma i Sverige har vi inte sett henne mingla runt särskilt mycket. Förutom när det kommer till familjen, som hon håller så kär. När barnbarnet Adrienne kom till världen kunde hon inte hålla sig.

Annons

– Jag är väldigt glad över mitt nya barnbarn. Hon är vacker och extremt söt. Och jag älskar namnet, sa hon till SVT om nytillskottet.

Förändringen i Eva O'Neill och prinsessan Madeleines relation

Madeleine och Eva har givetvis en alldeles speciell relation, och står varandra nära. Eva har London som sin bas, men hälsar mer än gärna på barnbarnen i Florida. På ett klipp från 2021 syntes Madeleine och barnen busa loss på vännen Romero Brittos museum, och vem var med om inte Eva O'Neill?

Men självklart går det inte att förneka att avståndet försvårar relationen. Därför måste Madeleine och Chris beslut att flytta hem till Sverige igen varit mycket glädjande för Eva. Avståndet mellan London och Stockholm går ju knappast att jämföra med den långa flygresan över Atlanten.Från och med i augusti kommer det bli betydligt lättare att ses, så underbart!

Prinsessan Madeleine och Eva O'Neill
Madeleine och Eva hänger till och med utan Chris!

Foto: TT

Annons