Madeleine lämnar Chris – mitt under lyxsemestern!

Madeleine lämnar Chris – mitt under lyxsemestern!

Madeleine lämnar landet!

Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!
0:21

Efter reklamen: Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

(0:21)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har äntligen haft en sommar i Sverige tillsammans med släkten. Nyligen utförde dessutom prins Nicolas sitt första kungliga uppdrag när han invigde Upptäckarparken i Skuleberget, en doppresent han fick av invånarna i Västernorrland för sju år sedan.

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa prinsessan Madeleine till Expressen.

Madeleine och Chris flyr Sverige – väljer bort Carl Philip och Sofia

Men nu har prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tagit sig till den franska rivieran, närmare bestämt semesterparadiset St Tropez.

Men trots att de är där och njuter av exklusiva stränder, god mat och trevligt sällskap så tar det goda slut.

Madeleine lämnar Chris i värmen.

Därför lämnar Madeleine landet

På torsdag ska nämligen prinsessan Madeleine besöka Tyskland för ett officiellt möte med Childhood Foundation.

Prinsessan Madeleine har jobbat med organisationen sedan 2006 och hon brinner starkt för sitt arbete inom World Childhood Foundation och har ett extra fokus på barn som utsatts för sexuella övergrepp.

Madeleines och Chris lyxlunch – med nära vännerna i St Tropez

Det var 1999 som drottning Silvia startade organisationen Childhood och visionen med projektet är att alla barn har rätt till en barndom fri från sexuella övergrepp, exploatering och våld.

Så bakom sig lämnar Madeleine sin man, Chris i värmen på den franska rivieran. Men det är nog inte det värsta stället att lämnas själv på. För vädret är fantastiskt!