Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine lämnar Chris – mitt under lyxsemestern!

06 jul, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand

Madeleine lämnar landet!

Annons
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!Brand logo
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har äntligen haft en sommar i Sverige tillsammans med släkten. Nyligen utförde dessutom prins Nicolas sitt första kungliga uppdrag när han invigde Upptäckarparken i Skuleberget, en doppresent han fick av invånarna i Västernorrland för sju år sedan.

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa prinsessan Madeleine till Expressen.

Men nu har prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tagit sig till den franska rivieran, närmare bestämt semesterparadiset St Tropez.

Men trots att de är där och njuter av exklusiva stränder, god mat och trevligt sällskap så tar det goda slut.

Madeleine lämnar Chris i värmen.

Därför lämnar Madeleine landet

På torsdag ska nämligen prinsessan Madeleine besöka Tyskland för ett officiellt möte med Childhood Foundation.

Annons

Prinsessan Madeleine har jobbat med organisationen sedan 2006 och hon brinner starkt för sitt arbete inom World Childhood Foundation och har ett extra fokus på barn som utsatts för sexuella övergrepp.

Det var 1999 som drottning Silvia startade organisationen Childhood och visionen med projektet är att alla barn har rätt till en barndom fri från sexuella övergrepp, exploatering och våld.

Så bakom sig lämnar Madeleine sin man, Chris i värmen på den franska rivieran. Men det är nog inte det värsta stället att lämnas själv på. För vädret är fantastiskt!

Annons