Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Chris ovissa beslut med barnen – efter händelsen för ett år sedan

10 okt, 2022, 16:30 

Nu är det många frågetecken som väcks angående Florida-barnen.

Annons
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40Brand logo
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40

I en rymligt 15-rummare i Pinecrest, Miami, bor prinsessan Madeleine tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen, har hovets informationschefen Margareta Thorgren tidigare sagt till Svensk Dam.

Men en härlig bonus med miljöombytet är såklart den stora del traditioner som tillkommer!

Nya traditionen

Snart börjar det nalkas för halloween, och även om det firar på sina håll i Sverige är det nästan omöjligt att jämföra med den uppståndelse den skrämmande högtiden skapar över Atlanten.

Madeleine och familjen har såklart tagit seden dit de kommer, och två år i rad har de delat med sig av härliga – men kanske inte så skräckinjagande – Halloweenbilder på hela familjen!

År 2018 gjorde familjebilden premiär. Madeleine var svartklädd och utklädd till katt, den nästan nyfödda Adrienne var en sockersöt pumpa, Nicolas dök upp som Batman och Leonore en ljuvlig sjöjungfru!

Prinsessan Madeleine, prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne firar Halloween 2018
Vem i familjen det är som har en hemlig talang som sminkös förblir en hemlighet.

Efter ett års uppehåll var det andra bullar 2020. Denna gång gick Madeleine i Nicolas fotspår och var en Batwoman! Nicolas hade en helt ny grön frisyr och militärdräkt, Leonore var en lilahårig häxa och minstingen Adrienne var inget mindre än prinsessa. Knappt en utklädnad!

Prinsessan Madeleine, prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne firar Halloween 2020
Denna Halloween bjöd på en riktig make-over!

Chris O'Neill dök upp

Nu kan det ju närmast kallas för en tradition, för självklart gjorde Halloweenbilden comeback i fjol! Denna gång fick familjen förstärkning av Chris O'Neill, som kanske inte är känd för att vara en teaterapa.

Annons

Chris dök upp i krullig peruk, med en 70-talsosande look medan Nicolas valde en hårdrockar-stil. Prinsess-systrarna Adrienne och Leonore var urgulliga i sina färgstarka kostymer. Leonore bar en prinsessklänning och Adrienne var en rosa liten fe.

Prinsessan Madeleine, prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne och Chris O'Neill firar Halloween 2021
Chris uppklädd till tårna, men Madeleine valde att vara diskret i svart.

Nu återstår ju den spännande frågan. Hur blir det i år? Kommer Madeleine och Chris välja att fullfölja traditionen? Vilka spexiga kostymer kommer vi få se då? Det får helt enkelt tiden utvisa, men förhoppningarna är skrämmande höga!

Foto: TT/Instagram, Skärmdump

Annons