Madeleine och Chris räddning – efter det tuffa beskedet

chris o'neill prinsessan madeleine

TT
Det blir en jul i Florida för Chris och Madeleine, utan några andra familjemedlemmar.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?
Slå på ljud

Att flytta utomlands kan kännas som en bra och härlig idé, när man saknar sina släktingar kan man ju bara åka hem igen och hälsa på! Men inte nu längre. Sedan pandemins början har det varit svårt att resa som förr, och rekommendationerna har varit att hålla sig ifrån allt onödigt resande.

Det här har drabbat prinsessan Madeleine och Chris, som bor i Florida sedan en tid tillbaka. De brukar alltid vara i Sverige över en period under sommaren, men i år blev det inget med det. Det finns heller ingen Nobelfest att komma hem till och det blir ingen jul med morföräldrarna och kusinerna för deras tre barn Leonore, Nicolas och Adrienne, något hovet tidigare har bekräftat för Svensk Damtidning.

prinsessan madeleine chris o'neill

Det blir ingen hemkomst till Sverige för årets julfirande.

TT

LÄS MER: Därför lämnade Madeleine Chris på kungliga festen

– Prinsessan Madeleine bor ju i Florida och där är det hårdare restriktionerna som gäller. Och familjen följer dem. Därför är det inte möjligt för prinsessan att resa och de kan inte komma hem över jul, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Prinsessan Madeleine har alltid trivts utomlands men familjesemestrar och högtider är fortfarande otroligt viktiga för henne. Därför är det förstås en stor sorg att inte kunna resa hem till Sverige – för mamma Silvias födelsedag, den 23 december, och julafton.

Men det kommer inte bli alltför ensamt för Madeleine och Chris och familjen. De har skaffat sig en skara goda vänner borta i Florida och finner säkerligen någon att fira med där.

nader panahpour chris o'neill

Nader Panahpour med sin fru Loryn.

TT

Vännen ställde upp vid inbrottet

Bland annat finns vännen Nader Panahpour och hans fru Loryn i närheten. Nader visade prov på äkta vänskap när Chris och Madeleine blev utsatta för inbortt i det hus de hyrde i Florida innan de köpte ett eget. Den första som lade märke till att allt inte stod rätt till var hushållerskan, som direkt ringde till Nader då Chris och Madeleine var bortresta vid tillfället.

Han i sin tur ringde till Chris, som bad honom att åka till huset och se efter om hans kassaskåp saknades, vilket det också gjorde.

Nader är även fadder till prinsessan Adrienne och var en av de mest tippade att bli Chris best man på bröllopet för sju år sedan.

Att ha så goda vänner i närheten måste vara en tröst i dessa tuffa tider!

LÄS MER: Madeleine och uppbrottet som förändrade kungahuset