Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine visar upp presenten från Chris på ny bild – kostar 150 tusen kronor

22 jan, 2024, 06:30 
Prinsessan Madeleine strålar på en ny bild – och då visar hon också upp lyxgåvan från maken Chris O'Neill.
Annons

I veckan överraskade prinsessan Madeleine med att dyka upp på en sprillans ny bild från Florida, när hon besökte Cape Canaveral inför uppskjutningen av svenska astronauten Marcus Wandt.

Och på bilden skymtas också en lyxgåva från maken Chris O'Neill!

Victoria & Daniel lämnar Haga – för USA • Gravidlyckan: Sofias syster väntar smått igen! • Kate inlagd på sjukhus efter operation – 3 kungliga snackisar från vecka 3!Brand logo
Victoria & Daniel lämnar Haga – för USA • Gravidlyckan: Sofias syster väntar smått igen! • Kate inlagd på sjukhus efter operation – 3 kungliga snackisar från vecka 3!

Prinsessan Madeleine på jobb i Florida – första bilden från i år

Det är inte alltför ofta som Madeleine kan närvara i egenskap av prinsessa vid sådana tillställningar, men nu var ju platsen Florida – och då passade hon på!

Annons

– Spännande dagar här i Florida! skrev prinsessan Madeleine på Instagram.

– Tidigare i veckan hade jag förmånen att träffa utbildningsministern, representanter för Rymdstyrelsen, Försvarsmakten, Saab och andra svenskar på plats inför Marcus Wandts rymdfärd. Många intressanta och spännande arbeten ligger bakom detta projekt. Vi önskar Marcus lycka till i rymden!

Det stod ingenting om att Madeleine skulle dyka upp i den kungliga kalendern, så detta var en riktigt välkommen överraskning för alla kungafantaster.

Prinsessan Madeleine pratar med Christer Fuglesang
Madeleine under ett samtal med svenske astronauten och professorn Christer Fuglesang.
Annons

Prinsessan Madeleine visar upp kärleksgåvan från Chris

Madeleine var som vanligt elegant i en vit blazer av Veronica Beard, som vi sett henne bära förut. Under bar hon en matchande väst, och hon parade det hela med guldiga smycken.

På hennes handled stack ett smycke ut lite extra mycket – och det är inte konstigt att blickarna dras till just det. Det är ett Cartier Love Bracelet, med fyra briljantslipade diamanter, som kostar drygt 150 000 svenska kronor. Det armbandet har Madeleine haft på sig i många år.

Annons

Det klassiska smycket är en kunglig favorit, och bärs även av drottning Silvia.

Det speciella med armbandet är symboliken bakom det. Armbandet kan bara öppnas med en liten skruvmejsel som följer med, och man kan inte heller öppna det på egen hand. Det är tänkt att ge den till sin käraste, precis som Chris gjort – som ett bevis på sin starka kärlek och band. Så fint!

Längst ut på armen sitter Madeleines kärleksarmband.

Foto: TT/Rymdstyrelsen

Annons