Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines avslöjande väcker starka känslor – skapar rubriker utomlands

26 nov, 2022, 15:00 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleines avslöjande om livet borta i Florida har spridit sig som en löpeld – och nu reagerar många starkt.

Annons
Så har du aldrig sett Victoria förut • Privata orden till Madeleine • Smällen mot Margrethe – 3 snackisar från vecka 47!Brand logo
Så har du aldrig sett Victoria förut • Privata orden till Madeleine • Smällen mot Margrethe – 3 snackisar från vecka 47!

På sistone verkar någonting ha hänt – bilderna från Pinecrest, Florida, fullkomligt haglar in! Den annars så privata Madeleine har bjussat till det rejält och gett oss hemma i Sverige en inblick i livet på varmare breddgrader.

Denna vecka visade syskontrion upp sig ännu en gång, och bilden sprids som en löpeld.

Avslöjandet om traditionen i hemmet

Anledningen till att Madeleine delade en sprillans ny familjebild, har att göra med deras Florida-liv! Tvärs över Atlanten har familjen fått bekanta sig med helt nya traditioner, som säkerligen inte uppmärksammas borta på Drottningholm eller Haga Slott.

Det var nämligen den stora familjehögtiden Thanksgiving som firades, och Madeleine visar att hon inte är sen med att ta del av fenomenet! Den liknar ingenting vi har i Sverige, och syftet med dagen är kort och gott att visa tacksamhet. Detta har Madeleine och Chris tagit fasta på, och för Chris är det såklart en tradition som sträcker sig långt bak i tiden. Han har ju amerikanska rötter.

Annons

Vem vet, kanske kan Madeleine inspirera syskonen hemma i Sverige?

Nu var det i alla fall Leonore, 8, Nicolas, 7, och Adrienne, 4 som log glatt för kameran, och visst lyckades de hålla stilla busfröna Oreo och Teddy för en stund också.

"Så tacksam för min lilla familj" Skrev Madeleine under bilden.

Det var säkerligen inte alla som har koll på att prinsessan firar Thanksgiving, det är ju ingen självklarhet bara för att de bor i staterna – men nu vet vi det!

Väcker frågetecken

Den urgulliga bilden sprids som en löpeld, och skapar till och med rubriker. Sajten Daily Mail snappade upp prinsessfamiljens härliga foto, och hade stenkoll på familjens nytillskott:

"Leonore kan ses gosa med familjens nya hund Oreo, medan Nicolas och Adrienne strålade mot kameran"

Annons

Den har även nått plattformen Twitter, där en användare är skapligt förvirrad.

"Firar dem thanksgiving i Sverige???" Skriver en person, men får snabbt svar av inbitna kungafans som förklarar att Madeleine ju är bosatt i Florida.

Även på Madeleines egna Instagram, där bilden publicerades fullständigt svämmar kommentarsfältet över av reaktioner på bilden.

"Så vackra barn som ser så lyckliga ut." Skriver en följare.

"Så underbart att se era gullungar" Hyllar en annan.

"Så Söta Barn Prinsessan och Herr Chris har ❤️❤️❤️ TACK för att Prinsessan bjuder på bilder" Kommenterar en tredje.

"Vilken härlig bild! Tack för att du delar!" Tackar en fjärde.

Foto: TT

Annons