Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Madeleines bästa vän vid hennes sida – efter enorma sveket

25 jun, 2024, 06:00 
Prinsessan Madeleines väninna har ryckt in och funnits där vid hennes sida efter ett enormt svek. Nu lyfts allt i pressen.
Annons

Prinsessan Madeleine är tillbaka på svensk mark, efter att ha bott utomlands i över tio år. Och flytten hem är efterlängtad – förutom familjen finns ju här Madeleines lojala tjejgäng, som funnits vid hennes sida sedan tonåren.

De har stöttat Madeleine i tuffa tider, som efter ett enormt svek i relationen, när prinsessan lämnade Sverige för gott.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Prinsessan Madeleine återförenad med tjejgänget

Ja, även om Madeleine hade ett Florida-gäng att umgås med borta i USA är det ju något visst med de vänner hon har i Stockholm.

Annons

De känner henne utan och innan, och för dem det spelar ingen roll att hon är prinsessa – med dem kan hon vara sig själv. Det innersta tjejgänget består förutom Madeleine av Katarina von Horn, Lovisa de Geer och Louise Thott. Eller som Madeleine kallar dem: Katti, Lovis och Lussan.

Alla bor ett stenkast från varandra på Stockholms tjusigaste adresser, och Madeleine har saknat tjejluncherna och promenaderna längs Djurgården. Redan veckan efter flytten hem kunde Svensk Dam berätta att tjejgänget skymtats på innekrogen Riche i Stockholm – precis som förr.

Lovisa de Geer, kungaparet, Louise Thott och Katarina von Horn.
Lovisa de Geer, kungaparet, Louise Thott och Katarina von Horn.
Annons

Prinsessan Madeleines bästa vän vid hennes sida efter sveket i relationen

Med åren har vännerna gått igenom mycket – lyckliga äktenskap, brustna relationer, barn, och allt där emellan. Det är ju också anledningen till väninnornas oerhört starka band.

Nu uppmärksammas detta i norska Se och Hör, och där lyfts en särskilt tuff händelse som förde Madeleine närmare en av tjejkompisarna.

Det var efter att Madeleine brutit förlovningen med Jonas Bergström, efter att det blev känt att han varit otrogen, som Madeleine flyttade till New York för att få distans till det hela.

Annons

Barndomsvännen Lovisa De Geer råkade också bo i New York under tiden, och blev en stor trygghet och stöd för den hjärtekrossade prinsessan som lämnat allt och flyttat över Atlanten. Det var ju också i New York som Madeleine senare träffade sin stora kärlek – Chris O'Neill.

Lovisa de Geer.
Lovisa de Geer.JANERIK HENRIKSSON / TT

Foto: TT

Annons