Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines beslut för sonen Nicolas, 8 – efter alla år utomlands

27 jul, 2023, 21:28 

Det hela blir tydligt på de nya bilderna!

Annons

Prinsessan Madeleine har de senaste åren bott utomlands: I London, New York och Florida. Det betyder att alla tre barnen vuxit upp i en helt annan kultur, med andra traditioner och normer.

Men Madeleine och Chris har beslutat att låta barnen hålla fast vid sina rötter – trots avståndet. Det blir tydligt på nya bilder som Svensk Damtidning kan visa.

Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Prinsessan Madeleines tydliga beslut för barnen

Trots att Madeleine och familjen allt som oftast befinner sig 800 mil från det land hon är prinsessa i, har hovet tidigare gjort klart att hon tagit med sig en bit av Sverige hem:

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen.

Mer specifikt vad det innebär har vi kunnat se på hennes Instagram, där hon delat bilder på barnen med svenska flaggor på midsommar, och i folkdräkt.

Annons

Men på Svensk Dams nya bilder från den fartfyllda konserten på Kaffetorpet i Öland igår är det tydligt att det sträcker sig längre än så!

På scen stod nämligen de svenska Melodifestivalen-stjärnorna Theoz och Dolly Style, och mycket riktigt satt sonen Nicolas bänkad med Theoz-tröja, och döttrarna diggade loss med Dolly Style-kläder.

Man kan därför tänka sig att Madeleine låtit barnen kolla på Mello även borta i Florida, eller åtminstone spelat låtarna i bilen!

Prins Nicolas sitter på en stol med en tröja som har artisten Theoz på
Nicolas i nya favorit-tröjan?

Prinsessan Madeleine om prins Nicolas personlighet

Prins Nicolas är nyligen fylld åtta år, och Madeleines enda son. Den charmiga prinsen har hon beskrivit som mer lugn och känslig.

– En riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga "Mamma, you look beautiful!"

Nicolas kallas ju för prins, men saknar kunglig titel. Däremot gjorde han faktiskt kunglig debut i fjol, när han ihop med Madeleine och Chris besökte sitt hertigdöme Ångermanland.

Då kan man lugnt konstatera att lillprinsen charmade alla – när han dessutom passade på att säga sina första ord i svensk tv. TV4-profilen Rania Shemoun Olsson frågade hur hans födelsedag varit, och den tvåspråkige prinsen svarade omedelbart:

– Bra!

Foto: Mikael Fritzon/Instagram/TT/Marcus Carlsson

Annons