Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines blixtresa – hem till barnen

01 dec, 2023, 18:00 
AvGabriella Hall

Efter bara två dagar i Sverige lämnar prinsessan Madeleine landet.

Annons

Först kom beskedet att prinsessan Madelen skulle återvända hem till Sverige tidigare än väntat och bara en vecka senare hade prinsessan lämnat Florida.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Ännu en gång förde Madeleine och sin mors brinnande engagemang dem samman. En dag väntas Madeleine ta över facklan för drottning Silvias stiftelse Childhood foundation och som vice hedersordförande har hon en stor roll redan nu.

Madeleine och Silvia återförenade

Därför reste hon över Atlanten för att närvara på stiftelsens styrelsemöte som sträckte sig över onsdagen och trosdagen.

Mötet ägde rum bakom stängda dörrar på Kungliga slottet, så därifrån sågs inte en skymt av prinsessan.

Drottning Silvias jubileumskonsert med familjen

Gårdagen hade däremot mer att bjuda på och efter styrelsemötet slirade både Silvia och Madeleine om för att i förskott fira drottningens 80-årsdag.

Annons

En kväll som prinsessan inte kunde missa, för och till sin mors stora glädje!

Redan i november började festligheterna med en konsert i Drottningholms slottskyrka och igår gick den andra födelsedagskonserten av stapeln. Då gjorde Madeleine äntligen entré!

Silvia i silver, vilken otrolig syn!
Foto: Magnus Lejhall/TT

Strålande gled prinsessan Madeleine in på Lilla Akademin tillsammans med sin storebror prins Carl Philip, kungen och kvällens huvudperson.

Efter bara två dagar lämnar Madeleine Sverige

Med nästan hela kungafamiljen samlade avslutade Madeleine sin Sverigevistelse på bästa möjliga vis. För direkt efter friandet var det dags för prinsessan att fara hem till familjen i Florida.

Medan Madeleine har umgåtts med sin mor och familj här hemma har Chris O’Neill spenderat kvalitetstid med barnen. Trots att de har haft fullt upp på sina olika håll har de nog hunnit sakna varandra en del.

Så nu väntar ett kärt återseende för prinsessan och sin egna lilla familj!

Foto: Jonas Ekströmer/TT, Patrick Trägårdh/TT

Annons