Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines enorma glädje på 41-årsdagen – hennes önskning slog in!

10 jun, 2023, 07:00 

Den 10 juni firar Madeleine 41 år, och födelsedagen blir något alldeles speciellt.

Annons

Den 10 juni, denna strålande vackra sommardag, fyller prinsessan Madeleine 41 år. Och visst är det en alldeles särskild dag för Madeleine, som hon sent kommer glömma.

Hennes största önskan har ju slagit in.

Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!Brand logo
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!

Så firas Prinsessan Madeleines födelsedag

Det är nog ingen som har missat att prinsessfamiljen just nu befinner sig i Sverige. Ännu har inte flyttlasset gått, utan hovet hälsar att Madeleine och familjen kommer befinna sig i Sverige "en tid framöver".

Visst är det härligt att äntligen få sig en glimt av Madeleine igen, som så länge befunnit sig 800 mil bort. Och detta är ju bara ett smakprov på vad som komma skall, innan Sverige blir hennes hemland permanent!

Denna visit till Stockholm var minst sagt vältajmad. Nationaldagen, sin 10-åriga bröllopsdag har avhandlats och såklart: 41-årsdagen!

Annons

– Den kommer firas privat med familjen och idag har de även sin bröllopsdag som de också firar privat, sa hovets informationschef till Svensk Dam under torsdagen.

Därför flyttar prinsessan Madeleine hem till Sverige – egentligen

Det är precis som Madeleine hade önskat sig, för visst kan man tänka sig att hon också är omgiven av sitt stora kompisgäng. Det är ju första gången på många år som de kan fira ihop, och Madeleine har under åren utomlands uttryckt sin hemlängtan.

Nu är hon bara några minuters gångavstånd från sitt trogna tjejgäng. Även om livet i Florida varit härligt, har Madeleine saknat just detta. Att kunna fira högtider och viktiga dagar med nära och kära.

Hovet lät meddela att skälet till flytten var att de tre barnen skulle få en svensk uppväxt. Men Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall ser en till möjlig anledning:

– Madeleine har helt enkelt tröttnat. Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen.

Prinsessan Madeleine och familjen inför nationaldagen 2023

Foto: TT

Annons