Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines glädjebesked i natt – efter ovissheten

19 jul, 2022, 18:45 

Nu kan alla pusta ut!

Annons
Johan T Lindwalls hyllning av Victoria – och kängan mot Chris: ”Förvånande och obegripligt”Brand logo
Johan T Lindwalls hyllning av Victoria – och kängan mot Chris: ”Förvånande och obegripligt”

Vi befinner oss mitt i sommaren, även om vädret på sistone kanske skvallrar om annat. Men nu väntar härlig sommarvärme igen, och kungafamiljen får samla D-vitamin på sitt älskade Öland!

Det börjar också bli dags för Chris O'Neill att återvända till Sverige, och är det glädjande besked vi nås av.

"Måste vara något oerhört viktigt"

Florida-familjen, det vill säga prinsessan Madeleines familj, befinner sig i Sverige under sommarlovet. Efter en kort avstickare till S:t Tropez, är de åter tillbaka på betydligt mer stillsamma Öland.

Strax innan firandet kunde Svensk Dam avslöja att Chris O'Neill uteblir kronprinsessan Victorias firande på Öland, då han måste arbeta i USA. Detta bekräftade hovet, och även det faktum att arbetet ägde rum hemma i Florida.

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall tycker att detta beslut är aningen märkligt.

– I mina ögon måste det vara något oerhört viktigt som han måste göra, om man missar Victorias 45-årsdag. Ju mer jag tänker på det, desto obegripligare blir det. Det vore spännande att veta vad han ska göra som inte går att sköta via datorn från Öland, sa han bland annat.

Annons

Glädjebeskedet

Under förra veckan tog Svensk Dam del av uppgifter som uppgav att Chris O'Neill planerar att komma tillbaka till Öland denna vecka. Men alla som följt nyheterna vet att det varit en oerhörd röra i flygbranschen.

Man kan därför tänka sig att det måste rått en stor ovisshet hemma hos Madeleine, om hur Chris egentligen ska kunna ta sig hem, eftersom SAS-piloterna har strejkat och nästintill alla flighter har ställts in.

Men i natt vaknade Sverige till beskedet – pilotfacken och SAS är överens och strejken är över! Planen kan snart börja gå igen, som tur är. Och om Chris planerat att åka hem med SAS, kan även han och Madeleine pusta ut.

Foto: TT

Annons