Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines lyxbeslut för döttrarna – här är exakta summan

22 dec, 2023, 07:00 
Nu uppdagas prinsessan Madeleines nya lyxbeslut för döttrarna – och det är inga små summor det rör sig om!
Annons

Att prinsessan Madeleine är en av Europas allra mest välklädda kungligheter råder det ingen tvekan om. Hon hyllas ofta både hemma i Sverige såväl som utomlands för sina träffsäkra modeval.

Och visst har hon fört över det på döttrarna prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne – och smakar det, så kostar det!

Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Prinsessan Leonores urgulliga gest på slottet

Just nu befinner sig prinsessan Madeleine och barnen hemma i Sverige, för att fira jul med familjen. Sverige-besöket kickstartades med julgransmottagning på slottet – men det var ju föräldrarfritt.

Annons

Alla åtta barnbarn gjorde drottning Silvia sällskap på slottet, som en tidig 80-års present, och tog emot årets granar. Dessutom blev de ju lite extra fint dekorerade i år, eftersom det var småttingarna som stod för pyntandet!

Drottning Silvia och prins Oscar, prins Nicolas, prins Gabriel, prins Alexander, prinsessan Estelle, prinsessan Leonore, och prins Julian
Vilket härligt gäng!

Då fick vi också se prinsessan Madeleines tre barn för första gången på ett tag. Prinsessan Leonore stal showen rejält när hon tog hand om de yngre barnen, som den duktiga storasyster hon är. Lite extra hjälp gav hon prins Julian, 2 år. Leonore höll honom i handen och hjälpte honom att hänga upp julgranskulorna – så gulligt!

Annons

Exakta summan – här avslöjas Madeleines lyxbeslut för döttrarna

Sin vana trogen hade Madeleine klätt döttrarna i matchande kläder. Leonore och Adrienne bar båda en söt kofta med rosa kanter och spetskrage, och en färgglad bohemisk kjol i varsin modell.

Enligt modekontot Royal Fashion Police har plaggen minst sagt påkostade prislappar. Kjolen kostar 3 100 kronor, och koftan 2 100 kronor. Snyggt – och lyxigt!

Även prinsessan Sofia och prins Carl Philips söner var gulliga i likadana kläder – ett favoritgrepp i båda familjer!

Foto: TT

Annons