Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines nya beslut utan Chris väcker frågor – sanningen bakom: "Det är inte..."

19 feb, 2024, 05:30 
Prinsessan Madeleines nya beslut skapar rubriker.
Annons

Förra veckan sprudlade kärleken – både i verkligheten, och på nätet. Det var givetvis alla hjärtans dag som lockade fram kärleksförklaringar från alla håll och kanter.

På Instagram delade kändisparen hyllningar till sina livspartners, och det svämmade över med kärleksfulla bilder. Prinsessan Madeleine hakade givetvis på – men just hennes bild får det att tisslas och tasslas utomlands.

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Prinsessan Madeleine proffs på sociala medier – sticker ut

Madeleine är en riktig fena på sociala medier, och är den i kungafamiljen som under åren använt både Facebook och Instagram flitigast för att kommunicera med folket. Där delar hon både saker som rör jobb och det officiella arbetet, men också glimtar från familjelivet i Florida.

Annons

Ett smart drag, om du frågar Eva Ossiansson, expert på varumärkesutveckling, kommunikation och sociala medier:

– De kan också ha en mer direkt kommunikation och interaktion med sina mest trogna ”fans” och följare. De framstår som mer generösa som delar med sig av sina liv och vi kan som följare uppleva en större grad av delaktighet. Det senare gör också de stärker sin ställning som företrädare för Sverige och medborgarna.

Kring de stora högtiderna är det Madeleine som delar urgulliga hälsningar på barnen, och det har blivit något av en tradition med åren.

Just alla hjärtans dag har inte riktigt blivit en sådan dag. Senaste gången var 2018, när Madeleine välte internet med denna bild på Nicolas och Leonore:

Prins Nicolas och prinsessan Leonore 2018
Prinsessan Madeleine/Facebook

Prinsessan Madeleines beslut utan Chris O'Neill väcker reaktioner

Därför var det många som jublade när prinsessan Madeleine i onsdags bjöd på en härlig kärlekshälsning, med en bild på dottern Leonore. Bilden hyllades och spreds runt om i världen, Leonore är verkligen en "cutie pie"!

Prinsessan Leonore

Men norska Se och Hör har uppmärksammat en annan sida av myntet, nämligen att Chris lyste med sin frånvaro, något som annars brukar höra dagen till.

Annons

"I onsdags var sociala medier fulla av kärlekshälsningar från par i samband med alla hjärtans dag. En som däremot har skippat sin bättre hälsning i sin hälsning är prinsessan Madeleine av Sverige Till sina 336 000 följare på Instagram har hon delat en bild, men det är inte Chris O'Neill som är på bilden. "

Att Chris saknas är faktiskt inget konstigt, han är ju inget större fan av rampljuset. Han trivs som bekant bättre bakom kameran, och syns i princip aldrig på prinsessan Madeleines sociala medier, och detta är inget undantag.

Foto: TT

Annons