Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya bild på Leonore – lillprinsessans stora förändring

20 feb, 2023, 13:03 
Prinsessan Leonore
Prinsessan Leonore fyller år – och ser helt förändrad ut på en ny bild.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Se busfröet Leonore showa loss – får alla att skratta!Brand logo
Se busfröet Leonore showa loss – får alla att skratta!

Prinsessan Leonore är ett underbart charmtroll. I dag fyller hon nio år – det är inte klokt hur tiden går!

Hennes födelsedag lär bli fartfylld. Prinsessan Madeleine har vid flera tillfällen pratat om vilket energiknippe hennes äldsta dotter utvecklats till.

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, sa Madeleine i en intervju med tidningen Mama.

Annons

På traditionsenligt manér har prinsessan Madeleine publicerat en ny bild på Leonores födelsedag. Och vilken stor tjej hon har blivit! Förändringen är påtaglig.

Prinsessan Madeleine visar ny bild på prinsessan Leonore

Så här skriver Madeleine i bildtexten till inlägget.

Annons

"9 år gammal idag! En väldigt glad födelsedag önskar vi vår underbara Leonore som skiner varje dag", skriver Madeleine, som får gott om gratulationer i kommentarsfältet som hon kan vidarebefordra till födelsedagsbarnet.

Som ni säkert redan vet är Leonore en annan sorts kunglighet än kusinerna prinsessan Estelle och prins Oscar. I oktober 2019 meddelade kung Carl Gustaf sitt beslut: barnen till prins Carl Philip och prinsessan Madeleine kommer inte att officiellt tillhöra kungahuset. Det innebär att de får större frihet att till exempel bedriva affärsverksamhet – men det betyder också att de inte får något apanage. Leonore kommer alltså att vara fullt fri att bilda en egen karriär – och tjäna sina egna pengar.

Annons