Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris känslofyllda beslut i Florida – efter tuffa tiden

24 mar, 2024, 19:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har ett beslut att ta från hemmet i Florida. Och det är ett känslofyllt sådant.
Annons
Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Sedan 2018 bor prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och prinsessbarnen i soliga Florida, men det har makarna försökt ändra på.

Ja, för ganska precis ett år sedan meddelade hovet att prinsessfamiljen ska flytta hem till Sverige. Men det har visat sig vara lättare sagt än gjort.

Ja, husförsäljningen har varit trög. Madeleine och Chris har tvingats dumpa priset flera gånger men ännu inte fått hemmet sålt, så än är de kvar i Florida. Och nu står de inför ett beslut i solstaten.

Prinsessparets knepiga situation

I fjol verkade det som att det skulle bli sista påsken för Madeleine, Chris och barnen i USA. Planen var ju att de skulle flytta till Sverige redan i augusti.

Men så blev det inte. Flyttdagen närmade sig med stormsteg och snart lät hovet meddela att flytten skulle ske senare, nu 2024, utan mer specifikt datum.

Annons

Och det har som sagt varit tufft att få huset sålt. I nuläget, efter att priset redan sänkts tidigare, ligger 15-rummaren ute för cirka 72,5 miljoner kronor.

Så allt pekar på att det blir ännu en påsk för Madeleine, Chris, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne i Florida.

Prinsessfamiljen har i alla fall firat i solstaten de senaste åren, och då är äggjakt ett självklart inslag, men här står också prinsessparet inför ett beslut:

Blir det en påskbild eller ej?

Madeleine och Chris ska ta beslut

Madeleine väljer sina foto-tillfällen med barnen väl och allt som oftast sker det i anslutning till högtider. Men just kring påsken har det varit olika bud under åren.

Till exempel verkade först påskbild utebli från Madeleine i fjol, innan den kom lite sent den 10:e april:

Annons

"Glad påsk! 🐇🐣", skrev prinsessan kort och gott då till en bild på sina påskfina barn.

Året dessförinnan såg det ut så här, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne på glammig påskpicknick med sin mamma:

Innan det hade prinsessfamiljen lite "påsk-paus" utåt. Det kom ingen bild 2021, men 2020 fick vi se hela prinsessfamiljen samlad.

En stark uppföljning till bilden från påskfirandet 2019, då Leonore och Nicolas satt med korgar i sina famnar:

Så frågan hänger i luften, kommer det en exklusiv glimt av barnen i år, eller kommer Madeleine och Chris ligga lågt? Det återstår att se. Men om bild kommer blir det en känslofylld sådan – som alltid när vi får se Leonore, Nicolas och Adrienne!

Foto: TT, Ola Axman/Svensk DamtidningAnnons