Madeleines och Chris nya krav inför flytten till Sverige – nu sprids allt i utlandet

09 mar, 2023, 10:00 

Madeleines och Chris lyxbeslut sprids utomlands.

Annons

Prinsessan Madeleine med familj flyttar hem till Sverige. Redan i augusti kommer familjen ha packat väskorna, lämnat soliga Florida och installerat sig i femrummaren på hovstallet i Stockholm.

Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen
Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen

Lyxvillan i det exklusiva området Pinecrest, Florida, kommer i sin tur få nya ägare. Det var hit som Madeleine med familj flyttade för tre år sedan och sedan dess har huset ökat i värde rejält.

Huset på 657 kvadratmeter rymmer en pool, sex badrum, åtta sovrum, walk-in-closet och en stor trädgård. När Madeleine och familjen flyttade in i huset ska det ha kostat runt 30 miljoner kronor.

Madeleine med familj flyttar hem till Sverige
Prinsessan Madeleine med familj flyttar hem till Sverige – och lyxvillan i Florida kommer få nya ägare.
Recept.se Nyhetsbrev

Värdet på huset har mer än fördubblats

I dag är det värt betydligt mer och på mäklarsajten Realtor ligger huset ute till en prislapp på 7,65 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 82 miljoner svenska kronor.

Annons

Att Madeleine och Chris O'Neill ser ut att göra en bra affär i samband med hussäljet har även uppmärksammats utomlands. Norska Se och Hör har rapporterat om lyxvillans prisresa och skriver:

”Då köpte de villan för drygt tre miljoner dollar, vilket innebär att priset har mer än fördubblats sedan köpet”.

Därför flyttar Madeleine med familj hem

Beslutet att flytta hem kom plötsligt. Hovet meddelade att beslutet grundade sig i att Madeleine och Chris ville att barnen skulle få en svensk uppväxt och svensk skolgång.

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall tror dock att den egentliga orsaken är någon helt annan: att Madeleine tröttnat på att leva ett liv så långt bort från familj och vänner.

”Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen”, skriver Johan T Lindwall.

Annons
Prinsessan Madeleine
Johan T Lindwall tror att Madeleine tröttnat på att sitta själv i Florida och därför bestämt sig för att återvända till Sverige.

Foto: TT

Annons