Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris problem – kändismannen kan behöva agera

10 jul, 2023, 12:30 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kan ha hittat räddningen i Florida.

Annons

Som ung sålde han julkalendrar och Walkmans. I dag säljer han lyxiga lägenheter på den amerikanska marknaden, belägna i New Yorks och Los Angeles finaste kvarter.

EXKLUSIVT: Följ med in till Madeleines och Chris lyxklubb!Brand logo
EXKLUSIVT: Följ med in till Madeleines och Chris lyxklubb!

Fredrik Eklund har med åren blivit en stjärnmäklare i USA. Han är känd för succéserien Million Dollar Listing och har sålt hus till kändisar som Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Leonardo DiCaprio, John Legend och Daniel Craig.

– Första gången jag blev en superförsäljare var när jag var liten pojke och sålde julkalendrar hemma i Akalla. Jag skulle slå alla försäljningsrekord. Den bästa premien vid en viss försäljningsnivå var en gul Sony Walkman. Jag fick ett antal sådana. Jag sålde dem också, har han sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Fredrik Eklund
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund.

Sålde Madeleines och Chris lägenhet i New York

Fredrik kom in på mäklarspåret efter att en kompis sagt att han var ”analytisk, färgstark och lite galen”. Resten är historia och businessen har sedan dess rusat på i en rasande fart.

När prinsessan Madeleine och Chris O'Neill en gång i tiden skulle sälja sin lägenhet i New York, var det Fredrik Eklund de bad om hjälp och med sin fingertoppskänsla fick han jobbet gjort.

Lägenheten, som rymde gym, vinkällare och butlertjänst dygnet runt, såldes för 17,7 miljoner kronor. Det blev en rejäl vinst för Madeleine och Chris, som köpt lägenheten för 12,2 miljoner kronor.

Annons
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine.

Stjärnmäklaren flyttar till Florida

Nu har Fredrik Eklund och familjen bestämt sig för att lämna Los Angeles och bosätta sig i Miami. Orsaken är att hans företag i Florida växer och vill således ha den soliga delstaten som bas framöver.

För Madeleine och Chris kan detta innebära stora möjligheter. De försökte nyligen sälja sitt lyxhus i Pinecrest – ett hus som låg ute i över hundra dagar innan de lyckades hitta någon köpare.

Nyligen bestämde sig Madeleine med familj att stanna i USA ytterligare ett år och valde då att avbryta husförsäljningen, men inom kort kommer de förmodligen vilja sälja igen.

Annons

Då har de Fredrik Eklund nära till hands. Kanske blir det då så att de tar kontakt med stjärnmäklaren för att uppleva samma lycka som i New York. Alla gillar som bekant en favorit i repris.

Fredrik Eklund
Fredrik Eklund bosätter sig i Miami, nära prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Foto: TT

Annons