Madeleines okända koppling till Kate Middleton – väcker reaktioner!

Madeleines okända koppling till Kate Middleton – väcker reaktioner!

Vem hade kunnat tro att prinsessan Madeleine och Kate Middleton hade den här kopplingen!

7 saker du inte visste om hertiginnan Kate
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine är äntligen hemma i Sverige igen! På måndagen besökte hon, tillsammans med Chris O'Neill och barnen Leonore, 7, Nicolas, 6, och Adrienne, 3, kungliga slottet för att ta emot julgranar.

Hela familjen såg glad ut och barnen verkade uppskatta att de fick varsin minigran, vilket är en tradition som följt med sedan Hagasessornas tid.

Madeleine var lika stilig som alltid och det var svårt att hålla ögonen borta från de läckra skorna hon bar. Klackarna var nämligen inget annat än Christian Louboutins ikoniska design, med den eldröda sulan. Ett par skor som kostar runt 17 000 kronor.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine borta från Året med kungafamiljen – hovet berättar sanningen

Prinsessan Madeleine och familjen på slottet

Barnen fick varsin minigran!

Anders Wiklund/TT

Prinsessan Madeleines oväntade koppling till Kate Middleton

Men det var inte bara skorna som stack ut i Madeleines festliga outfit. Prinsessan hade definitivt tänkt till för att skapa en look med jultema och bar därför en lång, rödrutig kjol.

Det tog inte lång tid innan människor världen över lade märke till en särskild detalj i prinsessans outfit, som kunde kopplas till en annan kunglig höghet.

Många kom nämligen att tänka på en outfit som Kate Middleton, hertiginna av Cambridge, bar för tre år sedan. Julen 2018 bar Kate nämligen just en rödrutig kjol, tillsammans med en svart kofta, när hon och maken prins William besökte ett julfirande för familjer vars släktingar befann sig i militären.

Kate Middleton och prinsessan Madeleine bar samma outfit

Madeleine återskapade Kates look!

TT

Så blir julen för kungafamiljerna

Förra året var Madeleine och familjen "fast" i USA under julen, på grund av coronapandemin. Men i år kommer de lyckligtvis kunna fira med syskon, kusiner och föräldrar hemma i Sverige.

För den brittiska kungafamiljen ser dock läget osäkrare ut. Drottning Elizabeth har meddelat att hon inte kommer fira jul i Sandringham i år, vilket de annars brukar göra enligt tradition.

Man vet ännu inte hur Kate och William kommer fira jul. Förra året hade paret en lugn jul vid landstället i Norfolk, tillsammans med barnen George, 8, Charlotte, 6, och Louis, 3.

LÄS MER: Dianas stenhårda regel – tog prinsarnas julklappar

LÄS MER: Detaljen i prinsessan Madeleines familjebild som alla pratar om