Madeleines relation med Silvia – skiljer sig från Victorias

24 dec, 2022, 18:00 
https://image.svenskdam.se/ibraheemalsalman.jpg.jpg?imageId=8910732&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Ibraheem Alsalman

Det här väcker uppmärksamhet.

Annons
Här dyker Chris upp – ensam på Östermalm
Här dyker Chris upp – ensam på Östermalm

Vår Drottning Silvia fyllde 79 år. Den 23 december, dan före dopparedan, firades hon av hela kungafamiljen som samlades på Drottningholms slott.

Det är en tradition sedan länge. Kungen bjuder in till trerättersmiddag i någon av slottets 192 rum.

Det är allmänt känt att ingen vet var supén hålls förrän de anländer, kung Carl Gustaf överraskar nämligen med ett nytt rum varje år!

Runt 18-tiden på fredagskvällen började gästerna rulla in på slottet. Till skillnad från tidigare år då de alltid gått genom sidoingången, promenerade alla nu i stället in via huvudgången.

Recept.se Nyhetsbrev

Prinsessan Madeleine och barnen var bland de första som syntes till. En stund senare anlände Chris i egen bil, därefter kom prins Carl Philip, prinsessan Sofia och småprinsarna,

Annons
Drottningen fyllde 79 år.

Sist anlände kronprinsessfamiljen.

Madeleines relation med Silvia – skiljer sig från Victorias

Efter drottningens födelsedag är en privat tillställning så är det inget hovet kommenterar. Det innebär att man inte vet vilka andra som var på gästlistan. Eller inte heller vad det bjöds på för mat och dryck.

Det hade varit roligt att få veta sådana detaljer!

När kvällen led mot sitt slut började alla så småningom åka hem.

Prins Oscar och prinsessan Estelle åkte hem – men inte prinsessan Madeleines barn, Adrienne, Nicolas och Leonore. De fick nämligen vara kvar, vilket kanske är ett tecken på att det är annorlunda behandling i familjen när alla är hemma.

Annons

För som bekant bor ju prinsessan Madeleine i USA och är sällan hemma. Hon försöker komma och hälsa på åtminstone två gånger per år. När det är jul och när det är sommar. Madeleine brukar närvara när det är Victoriadagen.

Bild:
Annons