Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines udda beteende skapar rubriker – och får Sofia att reagera direkt

20 sep, 2023, 16:00 

Allt fångades på film.

Annons

Prinsessan Madeleine har landat i Florida efter några intensiva dagar hemma i Sverige. Ett firande av kungens 50 år på tronen stod på agendan, och tillsammans med maken Chris O'Neill befann hon sig i huvudstaden för en blixtvisit.

Och Madeleine har blivit en riktig snackis, såhär ett par dagar efteråt...

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

Därför lämnade Madeleine Sverige direkt

Redan på söndagen satt paret på ett flygplan tillbaka hem till den rymliga villan i Pinecrest. Inte så konstigt att besöket inte blev långvarigt, deras tre barn lyste ju med sin frånvaro.

Annons

– Samtidigt som jubileet går barnen ju i skolan och därför är de inte på plats i Sverige, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Ja, höstterminen är igång och barnen har börjat skolan. Egentligen skulle ju denna termin kickas igång i Sverige, men prinsessparets flyttsköts som bekant upp – och barnen fick åter göra sina klasskompisar sällskap.

Om det blir en vårtermin i Sverige eller inte återstår att se. Flytten ska äga rum 2024, men något närmare datum har inte kommunicerats.

Prinsessan Madeleine
Visst älskar man när Madeleine är hemma i Sverige!
Annons

Madeleines udda beteende – fångades på bild i Sverige

Att Madeleine har saknat Sverige råder det ingen tvekan om. Efter Sverige-besöket laddade hon upp tre privata bilder, och delade några fina ord om sin pappas firande:

– Delar några speciella ögonblick från min fars 50-årsjubileum. Jag blev ödmjuk och berörd av den otroliga värme Sverige visat för att fira min fars hårda arbete under alla dessa år!

Detta har skapat rubriker, inte bara här hemma i Sverige. Royal Central och danska Billedbladet är bara två av de tidningar som uppmärksammar detta aningen ovanliga beteende från Madeleine.

Annons

Kikar man in i TT:s bildarkiv från kungens firade kan man också göra en rolig upptäckt – man ser den exakta stunden som Madeleine plockar fram mobilkameran! Visst ser Sofia nyfiken ut, där vid sidan? Kanske bad hon sin kära svägerska om att skicka över bilderna till henne med.

Kungafamiljen samlade på balkongen vid slottet

Foto: TT

Annons