Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines unika kärleksgest till Chris – vill visa alla

09 jun, 2023, 13:30 
Samuel Björn

En unik inblick i det annars så privata parets kärleksliv

Annons
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!Brand logo
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!

Igår firade prinsessan Madeleine och Chris O´Neill sin 10:e bröllopsdag och på kvällen bjöd Madeleine på flertalet bilder som var mycket personligare än vi vant oss ifrån det annars så privata paret.

Mycket har hänt på 10 år

Den 8:e Juni 2013 gifte sig paret, inför en fullsatt slottskyrka och miljonpublik sa de "ja" till varandra och förklarades man och hustru. Sedan dess har de bildat en familj ihop och har tillsammans barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Redan 2010 flyttade Madeleine från Sverige, då gick flyttlasset till New York för arbete på World Childhood Foundations kontor i USA, stiftelsen som drottning Silvia startade år 1999. 2015 så Flyttade Madeleine och familjen sedan vidare till London där man bodde fram till 2018 då man flyttade tillbaks till USA och denna gång bosatte sig i Florida.

Annons

Men nu planerar Madeleine med familj att åter flytta hem till Sverige för att barnen ska få gå i skola och förskola i Sverige, något som glädjer mormor Drottning Silvia.

– Det är naturligtvis härligt, vi är väldigt glada. Barnen ser mycket fram emot det, de talar ju svenska och älskar Sverige, säger drottning Silvia till Expressen och tillägger:

– De ser mycket fram emot skolan och att vara här. Det är vi mycket glada för.

Madeleines privata bilder som inte tidigare setts

Som en kärleksgest till sin älskade Chris publicerade Madeleine ett inlägg på Instagram med nio stycken foton från deras bröllopsdag, varav många som vi i allmänheten tidigare inte fått tagit del utav. Ett ovanligt inlägg från paret som annars värnar sitt privatliv väldigt högt.

På bilderna kunde vi bland annat se Madeleine i hennes otroligt vackra bröllopsklänning poserandes framför ett fönster, Madeleine och Drottning Silvia hållandes hand inför ceremonin och kärleksparet själva när de kysser varandra framför en vägg prydd utav blommor samt när de dansar framför uppspelta gäster.

Annons