Mardröm för Meghan Markle – systern Samanthas skandalbok är här

Samantha Markle Meghan Markle Prins Harry

Den mörka sanningen. Det utlovar Meghan Markles rasande syster Samantha i sin skandalbok som släpps i dag.
Meghan Markle drabbad av missfall – berättar själv
Slå på ljud

Nu är den här: Boken som har kastat en mörk skugga över Meghans liv de senaste fyra åren – och författare är hennes egen halvsyster.

Samantha Markle har lovat ge en avslöjande bild av Meghans privata drivkrafter, men också avslöja den mörka sanningen om varför Meghan bara klarade ett år och åtta månader i den brittiska kungafamiljen innan hon kraschade ut och flyttade tillbaka till USA.

Drottning Elizabeth Meghan Markle Hertiginnan Meghan

Megxit, familjedramat som skakade kungafamiljen.

The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1 beskrivs som en 330 sidor lång och rasande attack på den lillasyster som Samantha Markle säger att hon en gång älskat – men som hon nu inte har träffat på tolv år. Brittiska medier konstaterar att det sannolikt finns en stor förtvivlan bakom det raseriet.

Meghan Markle i krig med systern Samantha

Meghan Markles syster Samantha Markle

Samantha Markle kallar Meghan för ”Princess Pushy”. De har samma pappa, men olika mammor.

I boken anklagas Meghan, 39, för att helt ha övergivit sin familj på pappans sida. Ingen av dem blev heller bjudna till bröllopet i Windsor 2018.

Samantha Markle erkänner också att det var hon som låg bakom – och styrde upp – papparazzibilderna på pappan dagarna innan Meghan skulle bli kunglig, men hävdar att det var för att ge en ärlig bild av Thomas Markle och inte alls för pengarna.

Boken sätter punkt i och med Meghans inträde i den brittiska kungafamiljen, men Samantha Markle är redan i gång med uppföljaren som ska heta In the Shadows of the Duchess (I hertiginnans skugga). Samtidigt jobbar Meghans pappa Thomas Markle, 76, på en dokumentärfilm om sin kungliga dotter.

LÄS MER: Meghans skräck – bilderna kan läcka ut

Meghan Markle pappa Thomas Markle

Meghan med pappa Thomas, långt innan kontakten bröt ihop.

I förordet till boken skriver Samantha Markle, 56, att hennes familj ”kolliderade med historien på ett oväntat men relaterbart sätt”:

”Våra liv har inte alltid varit lätta och ingen är perfekt. Vi har skrattat, grälat och förlåtit varandra, och det är ju det som gör varje familj så speciell”.

Så är Meghan Markle och Samantha Markle släkt

Meghan och Samantha har samma pappa, men olika mammor. Samantha är dotter till Thomas Markle och hans första fru Roslyn, och hon var 17 år när Meghan, som alltid kallades Flower, föddes år 1981.

På den tiden bestod familjen av pappa Thomas, Meghans mamma Doria, och syskonen Samantha och Thomas jr, och så såg det ut fram till att Thomas och Doria skilde sig sex år senare.

I dag har Samantha Markle fyllt 56. Hon har en ms-diagnos och bor i Lakeland, Florida, tillsammans med sin man Mark Phillips, 62, som hon i december 2020 polisanmälde för misshandel.

Meghans syster Samantha Markle Gift med Man Mark Phillips

Samantha Markle, som är sjuk i ms, tillsammans med sin man Mark.

LÄS MER: Meghan fördes till sjukhus – kollapsade efter missfallet

LÄS MER: Dramat kring Meghans och Harrys skandalhus

LÄS MER: Avslöjade! Det tysta kriget mellan Meghan och Kate

Foto: TT.